ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Σκοτώθηκε κυνηγός από 49χρονο ενώ έψαχναν για αγριογούρουνα

    Ημερομηνία:

    Τραγωδία σημειώθηκε γύρω στις 2 μετά το μεσημέρι στο Χαλκιόπουλο Βάλτου του Δήμου Αμφιλοχίας όταν άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμό κατά τη διάρκεια κυνηγιού.

    Ειδικότερα, παρέα φίλων φέρεται να κυνηγούσε αγριογούρουνα όταν υπό συνθήκες που ερευνώνται από την αστυνομία, ο 60χρονος Α.Κ., γνωστός στην περιοχή, έπεσε νεκρός από πυροβολισμό,! Το άψυχο σώμα του μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για το περιστατικό έχει συλληφθεί ο 49χρονος Φ.Ν., γνωστός επαγγελματίας της περιοχής, ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που τράβηξε τη σκανδάλη στο μοιραίο κυνήγι.

    Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο, αφού πρόκειται για ένα ακόμη δυστύχημα κατά τη διάρκεια κυνηγιού, όπου ένας άνθρωπος χάνει τόσο άδικα τη ζωή του.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: 10.000 κόσμο περιμένουν στο Helmos Mountain Festival – ΗΧΗΤΙΚΟ

    Αντίστροφη μέτρηση για το φεστιβάλ που γίνεται «θεσμός», το...

    Δυνατός σεισμός τα ξημερώματα μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού – Ακολούθησαν 9 μετασεισμοί

    Σεισμός εντάσεως 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα στον θαλάσσιο...

    Νέο αεροσκάφος για το ΕΚΑΒ από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

    Το αεροσκάφους τύπου Beechcraft King Air 360C, είναι δωρεά...

    Τροχαίο με τέσσερις τραυματίες στην παραλιακή – Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κολώνα

    Τροχαίο ατύχημα με τέσσερις τραυματίες - οι δύο σοβαρά - σημειώθηκε λίγο...