Σοκ στην Κυπαρισσία: Πυροβόλησε και σκότωσε 39χρονο υπάλληλο καταστήματος γιατί του ζήτησε να φορέσει μάσκα

    Ημερομηνία:

    Σοκ στην Κυπαρισσία. Τη μάχη με τη ζωή έχασε υπάλληλος σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Κυπαρισσία, τον οποίο πυροβόλησε ηλικιωμένος έπειτα από σύσταση που του έγινε για μάσκα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 72χρονος μπήκε μέσα στο κατάστημα για να εξυπηρετηθεί χωρίς να φοράει την υποχρεωτική μάσκα προστασίας και ο υπάλληλος του έκανε τη σχετική σύσταση.

    Ο ηλικιωμένος έφυγε από το κατάστημα και επέστρεψε κρατώντας καραμπίνα, πλησίασε τον 39χρονο υπάλληλο που του είχε κάνει τη σύσταση και τον πυροβόλησε εξ επαφής, προκαλώντας του θανάσιμα τραύματα.

    Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχές αλλα οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

    Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, αλλά λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με το www.gargalianoionline.gr παραδόθηκε στο Α.Τ. Τριφυλίας.

    Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος δυσανασχέτησε από την «κακή εξυπηρέτηση» που είχε κατά την παραμονή του στο κατάστημα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τζακ Νίκολσον: Πώς έμαθε ότι η αδερφή του τελικά ήταν η… βιολογική του μητέρα

    Ο Τζακ Νίκολσον, μέχρι τα 37 του χρόνια αγνοούσε...

    Πάτρα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αγροτών έξω από τα γραφεία του ΕΛΓΑ

    Κινητοποίηση στα γραφεία του ΕΛΓΑ στην Πάτρα, πραγματοποίησαν αγρότες της...

    Πάτρα: Έρανος – µαϊµού στο όνοµα της «Μέριµνας»

    Επιτήδειοι κυκλοφορούν στην Πάτρα και προσεγγίζουν πολίτες, υποστηρίζοντας ότι...

    Λάρισα: 45χρονος είχε σχέση με… 14χρονη

    Φυλάκιση πέντε ετών επέβαλλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας...