Σοκ στην Μπαρτσελόνα με Πέδρι

    Ημερομηνία:

    Το ματς με την Μπενφίκα ήταν ιδιαίτερα κομβικό για την Μπαρτσελόνα. Και ο Πέδρι είναι αναγκαίος στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας του Τσάβι. Ο Ισπανός άσος πίεσε το πόδι του για να παίξει και αυτό αποδείχθηκε καταστροφικό.

    Ο 19χρονος μέσος των Καταλανών υπέστη δεύτερη υποτροπή στη θλάση στον μηρό που τον ταλαιπωρεί και θα μείνει τουλάχιστον εκτός γηπέδων μέχρι τις αρχές του 2022. Ήταν ήδη δύο μήνες εκτός δράσης, θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμη μακριά από τα γήπεδα. Και δεν έπαιξε κόντρα στους Λουζιτανούς και έπαθε μεγαλύτερη ζημιά απ’ ότι είχε ο νεαρός άσος.

    Το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα θα πρέπει από εδώ και πέρα να είναι πολύ πιο προσεκτικό με την αποθεραπεία του Πέδρι, αν δεν θέλουν να χάσει ο «Golden Boy» τους ακόμα περισσότερα παιχνίδια φέτος.

    Πέδρι τέλος λοιπόν για το 2021 και βλέπουμε…

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άνδρας πέθανε για 20 λεπτά – Τι του είπαν στον «παράδεισο»

    Ένας άνδρας που είχε κηρυχθεί νεκρός για 20 λεπτά...

    Γιατί δεν μπορεί να ξεκολλήσει αυτό το τραγούδι από το κεφάλι μου;

    Σας έχει τύχει ποτέ να σιγοτραγουδάτε μια μελωδία αρκετή...

    Σεξ μετά την απιστία: Τι να κάνετε αν δεν καταφέρετε να συνδεθείτε ξανά ερωτικά

    Ηαπιστία είναι μία συνθήκη που αλλάζει άρδην μία σχέση, ταράζει...

    Δέκα εύκολα και γρήγορα tip για να απολαμβάνετε περισσότερο το σεξ

    Το σεξ δεν είναι απλώς διασκέδαση. Είναι και καλό για την...