Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Ντοπαρισμένος Έλληνας διεθνής που μετείχε στην αποστολή της Εθνικής στην Τιφλίδα»

    Ημερομηνία:

    Το blog dikisports αποκάλυψε πως βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο οποίος μετείχε στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τον αγώνα με τη Γεωργία στην Τιφλίδα.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το πρώτο δείγμα βρέθηκε θετικό και αναμένεται η εξέταση του δεύτερου δείγματος ώστε να διαπιστωθεί πως το αποτέλεσμα είναι ακριβές. Η πληροφορία, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, επιβεβαιώνεται από το International Testing Agency. Σημειώνεται βεβαίως πως, εφόσον επιβεβαιωθεί το θετικό δείγμα, η Εθνική Ελλάδας δεν θα έχει κάποια επίπτωση. Αντιθέτως, ο παίκτης θα τιμωρηθεί.

    Το δημοσίευμα

    Αναλυτικά το δημοσίευμα: «Θετικό είναι το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή ποδοσφσιριστή που μετείχε στην αποστολή της Εθνικής στην Τιφλίδα. Η πληροφορία της “Δίκης” επιβεβαιώνεται από το International Testing Agency που εδρεύει στη Λωζάνη.

    Το όνομα δεν πρόκειται να ανακοινωθεί πριν την εξέταση και του δεύτερου δείγματος. Φυσικά θα δημοσιοποιηθεϊ μόνο αν και εφ’ όσον το δεύτερο δείγμα είναι θετικό. Σε κάθε περίπτωση η Εθνική Ελλάδος δεν αντιμετωπίζει οποιαδήποτε κύρωση, παρά μόνον ο παίκτης».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Oι επιστήμονες καθησυχάζουν για τα αυγά της Ηλείας στα οποία εντοπίστηκαν “χημικά”

    Τα ελληνικά αυγά έχουν βρεθεί στο μικροσκόπιο των επιστημόνων...

    «Με χτύπησαν, γκάζωσαν και έφυγαν»: Τροχαίο για την Αφροδίτη Λατινοπούλου, συνελήφθη 35χρονος

    Τροχαίο ατύχημα είχε η ευρωβουλευτής και επικεφαλής του κόμματος «Φωνή...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Δεν πρόσεξε ο οδηγός και το μηχανάκι… έπεσε μέσα στο λιμανάκι! ΦΩΤΟ

    Ένα… απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο...