Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σκοτώθηκε ο Χάρης Πάστρας

    Ημερομηνία:

    Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον ελληνικό αθλητισμό, σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Φθιώτιδα ο 21χρονος Χάρης Πάστρας.

    Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 21 ετών άφησε την Κυριακή (11/8) ο Χάρης Πάστρας, σε τροχαίο που σημειώθηκε στον οικισμό Μελιδόνι Φθιώτιδας.

    Ο νεαρός ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 7 Μαΐου 2003) έχασε, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, τον έλεγχο του οχήματός του και σκοτώθηκε ακαριαία, με το ΑΤ Καμένων Βούρλων να διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος.

    Ο Πάστρας αγωνιζόταν ως αμυντικός, έπαιξε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού (U17 και U19) τις σεζόν 2020/21 και 2021/22 και στη συνέχεια πέρασε από Μαρκό και Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Είχε μία συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδας U17.

    Οι παράγοντες των δύο τελευταίων ομάδων του Πάστρα τον αποχαιρέτησαν με μηνύματα στους λογαριασμούς τους στα social media.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 7 βραδινές συνήθειες των ανθρώπων που δεν έχουν αυτοπειθαρχία και κίνητρο

    Οι περισσότεροι θεωρούμε το ξεκίνημα της ημέρας ως το...

    Ντοματόσουπα με κριθαράκι και φακές: Μια συνταγή από την cucina povera

    Την αξία, τη θρεπτικότητα και τις μεσογειακές ρίζες της cucina povera, έφερε ξανά...
    Best Shop