Σοκ στο λιμάνι του Πειραιά – Πλοίαρχος εντόπισε ανήλικη χωρίς τις αισθήσεις της στη θάλασσα

    Ημερομηνία:

    Την άμεση κινητοποίηση των στελεχών του λιμενικού σώματος προκάλεσε η παρατηρητικότητα του καπετάνιου του πλοίου «Άγιος Νεκτάριος» που εντόπισε μέσα στη θάλασσα στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά, να επιπλέει ένα άτομο χωρίς αισθήσεις.

    Άμεσα λιμενικοί ξεκίνησαν αναζητήσεις και εντόπισαν το άτομο, για να διαπιστώσουν σοκαρισμένοι, πως επρόκειτο για μια ανήλικη κοπέλα.

    Οι λιμενικοί της παρείχαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (CARPA), με αποτέλεσμα το κορίτσι να ανακτήσει τις αισθήσεις της και να μεταφερθεί αρχικά στο Κρατικό της Νίκαιας και εν συνεχεία στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

    Στελέχη του Α λιμενικού τμήματος Τζελέπη του κεντρικού λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργούν την προανάκριση για την υπόθεση, συνέλαβαν την μητέρα του παιδιού, ηλικίας 37 ετών, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Κέιτι Πέρι και ο Τζάστιν Τριντό έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι – Περπατούσαν πιασμένοι χέρι χέρι

    Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι έκαναν η Κέιτι Πέρι και...

    Τραγωδία με εμπλοκή Πατρινών στην Φωκίδα! Ενας νεκρός και ένας πολύ σοβαρά – φωτό

    Σοβαρό τροχαίο στον Άγιο Νικόλαο Φωκίδας. Δύο μηχανές συγκρούστηκαν...

    Τραγωδία! Σκοτώθηκε 40χρονος που έπεσε σε γρεμό με το ΙΧ του – Σώθηκε η ανιψιά του

    Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής...