ΣΟΚ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Πήγε 30χρονος με μήλο στον πρωκτό! Υπεβλήθη σε εγχείρηση

    Ημερομηνία:

    Στα επείγοντα του νοσοκομείου Πύργου κατέληξε ένας νεαρός άνδρας 30 περίπου ετών το απόγευμα της Κυριακής. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «protinews.com.gr» ο 30χρονος χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο καθώς είχε ένα μήλο στον πρωκτό του.

    Ο 30χρονος έφτασε στο νοσοκομείο, όπου εξήγησε στους γιατρούς τι είχε συμβεί, κάνοντας ουσιαστικά λόγο για ατύχημα. Η ύπαρξη μήλου στον πρωκτό του νεαρού επιβεβαιώθηκε και από τις εξετάσεις… και αμέσως κλήθηκε χειρουργός για να πραγματοποιηθεί επέμβαση.

    Ο 30χρονος που είναι καλά στην υγεία του, αναχώρησε για την οικεία του. Πρόκειται για ένα συνηθισμένο περιστατικό ωστόσο, καθώς στο νοσοκομείο του Πύργου έχουν μεταφερθεί στο παρελθόν και άλλοι «απρόσεκτοι» άνδρες οι οποίοι είχαν την ατυχία να «πέσουν» πάνω σε καρότο ακόμα και σε καρεκλοπόδαρο.

     

    ΠΗΓΗ: protinews (ΠΥΡΓΟΣ)

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Εκατοντάδες επισκέπτες στο “νέο” Ρωμαϊκό Ωδείο – Δείτε τα στοιχεία

    Περισσότεροι από 700 Πατρινοί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν...

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ: Μάχη με τον χρόνο δίνει ο Μάριος: «Χθες 10 μέρες, σήμερα 9»

    Κορυφώνεται η αγωνία για τον 18χρονο Μάριο από το Αγρίνιο που περιμένει με αγωνία...

    Πέθανε η Μανουέλα Βαρδινογιάννη

    Έφυγε από τη ζωή σήμερα η Μανουέλα Βαρδινογιάννη, η...