Σοκ στο ποδόσφαιρο – Στο πεδίο της μάχης ο προπονητής της Σέριφ

    Ημερομηνία:

    Η στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας στα εδάφη της Ουκρανίας, η οποία μαίνεται για 13η ημέρα, ανάγκασε πολλούς Ουκρανούς να επιτρέψουν στην πατρίδα τους για να πολεμήσουν, και ένας από αυτούς είναι ο προπονητής της Σέριφ Τίρασπολ, Γιούρι Βέρνιντουμπ.

    Μάλιστα, είναι γνωστό εδώ και μέρες, σχεδόν από την έναρξη των βομβαρδισμών της Ουκρανίας, όπως είχε δηλώσει και ο Βέρνιντουμπ, πως θα επέστρεφε στη χώρα του για να βοηθήσει τους συμπατριώτες του.

    Σύμφωνα λοιπόν με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ρουμάνου δημοσιογράφου Εμάνουελ Ρόσου, ο Γιούρι Βέρνιντουμπ βρίσκεται από σήμερα στο πεδίο της μάχης και είχε μια ολιγόλεπτη κουβέντα μαζί του.

    Χαρακτηριστικά έγραψε ο Εμάνουελ Ρόσου: 

    «Μόλις είχα ένα σύντομο διάλογο με τον Βέρνιντουμπ, ο οποίος πολεμά εναντίον των Ρώσων ως μέλος του Ουκρανικού Στρατού. Έφυγε από το στρατόπεδο της Ζαπορίζια όπου βρισκόταν και βρίσκεται στο μέτωπο».

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σχέδιο αύξησης του ορίου απαλλαγής ΦΠΑ για μικρές επιχειρήσεις έως 18.000 ευρώ

    Την αύξηση του ορίου ακαθαρίστων εσόδων μέχρι το οποίο ισχύει απαλλαγή για...

    Από πράσινοι σε μωβ: Πώς οι ωκεανοί της Γης αλλάζουν χρώμα μέσα στους αιώνες

    Σύμφωνα με νέα μελέτη,  στο μέλλον οι ωκεανοί της Γης – οι...

    HIG Capital: Πώς θα είναι το νέο logistic park των 300 εκατ. ευρώ στο Ασπρόπυργο

    Ένα βήμα πιο κοντά έρχεται η επένδυση, στρατηγικού χαρακτήρα, ύψους...

    ΠΑΤΡΑ: Γίνονται ξενοδοχεία δύο επιβλητικά κτίρια στην Πλ. Τριών Συμμάχων

    Του Αχιλλέα Ροδίτη Το Hotel Majestic, το ξενοδοχείο που ήταν...