Σοκάρει τις ΗΠΑ το πρώτο μήνυμα της Κάμαλα Χάρις μετά την ήττα της στις εκλογές – Ακραία σχόλια στα social media

    Ημερομηνία:

    Πλήθος αρνητικών σχολίων πυροδότησε η εμφάνιση της υποψήφιας με τους Δημοκρατικούς για τις εκλογές των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις που λίγες εβδομάδες μετά την ήττα της από τον αντίπαλό της Ντόναλντ Τραμπ στο μήνυμα για την Ημέρα των Ευχαριστιών εμφανίστηκε στην οθόνη εμφανώς απογοητευμένη και καταβεβλημένη ψυχικά.

    Στο απόσπασμα των 28 δευτερολέπτων που αναρτήθηκε στο Χ από την Εθνική Επιτροπή Δημοκρατικών, η Κάμαλα Χάρις, με μάτια που προδίδουν κούραση και απογοητευμένο ύφος, αναφέρει: «Ξέρω ότι αυτή είναι μια αβέβαιη στιγμή. Το ξέρω καλά. Ξέρω ότι το καταλαβαίνετε και το αισθάνεστε. Απλώς πρέπει να σας υπενθυμίσω: μην αφήσετε ποτέ κανέναν να σας πάρει τη δύναμή σας. Έχετε την ίδια δύναμη που είχατε και πριν από την 5η Νοεμβρίου και έχετε τον ίδιο σκοπό που είχατε και την ίδια ικανότητα να εμπλέκεστε και να εμπνέετε. Γι’ αυτό, μην αφήσετε ποτέ κανέναν ή καμία περίσταση να σας στερήσει τη δύναμή σας».

    Συνεχίζοντας το μήνυμά της, λέει «Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό, εντάξει; Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό» προτού ευχηθεί στους υποστηρικτές της «καλή Ημέρα των Ευχαριστιών».

    «Σας εύχομαι να είστε περιτριγυρισμένοι από τους ανθρώπους που αγαπάτε και που σας αγαπούν. Σας ενθαρρύνω να βρίσκεστε γύρω από την οικογένειά σας, με όποιον τρόπο κι αν συνθέτετε αυτή την οικογένεια. Είμαστε ισχυροί, όσοι από εμάς αγαπάμε τη χώρα μας, και έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε».

    Τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα

    Το βίντεο με το μήνυμα της Κάμαλα Χάρις έχει προβληθεί πάνω από 7,5 εκατομμύρια φορές.

    Στα περισσότερα σχόλιά τους, οι ακόλουθοι στα κοινωνικά δίκτυα, ειδικότερα στην πλατφόρμα Χ, δίνουν αρνητικό πρόσημο στην εικόνα της επικεφαλής των Δημοκρατικών.

    Μάλιστα γράφουν ότι μοιάζει μεθυσμένη μετά την ήττα της και πως είναι προφανές ότι κάτι δε πάει καλά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Σε ποια αεροδρόμια θα κλείσουν οι διάδρομοι για την αναβάθμισή τους (πίνακας)

    Στο πλαίσιο του έργου της περαιτέρω πολυεπίπεδης αναβάθμισης των...

    Νέα στοιχεία από την Plum: Επιφυλακτικοί οι Eλληνες καταναλωτές – Ποιες δαπάνες μειώνουν

    Σε κλίμα επιφυλακής φαίνεται να κινούνται οι Έλληνες καταναλωτές, με τις...

    H Kylie Jenner είναι κι επίσημα κορίτσι της Miu Miu

    ΗKylie Jenner ανακηρύσσεται επίσημα το νέο “it girl” της...

    ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ: Είχε ρημάξει σπίτια και στην Αιγιάλεια – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

    Περισσότερες από 35 κλοπές και μία ληστεία είχε πραγματοποιήσει...