ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ: Πως έγινε η τραγωδία με τα δύο παιδιά

Ημερομηνία:

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στην άσφαλτο τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου ο 24χρονος Παναγιώτης και η 21χρονη Βιργινία βρήκαν τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στο Γαλαξίδι.

PHILOXENIA

Το τροχαίο σημειώθηκε το Σάββατο, λίγο μετά τις 6 το πρωί επί της Εθνικής Οδού Ιτέας-Αντιρρίου στο ύψος του Γαλαξιδίου και τη στιγμή που το μαύρο κατέβαινε προς τη γέφυρα του Γαλαξιδίου, εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε σε δέντρο, με τα δύο νεαρά άτομα να βρίσκουν ακαριαίο θάνατο. Οι δυο νεαροί γυρνούσαν από νυχτερινή διασκέδαση όταν το νήμα της ζωής τους κόπηκε αιφνίδια.

Η σύγκρουση ήταν τόσο ισχυρή με αποτέλεσμα το όχημα να κοπεί στα δύο, ενώ από τον δυνατό θόρυβο, οι περίοικοι πετάχτηκαν από τα σπίτια τους, μεταξύ αυτών και οι γονείς του 24χρονου οδηγού, αφού το σπίτι του βρισκόταν λίγα μόλις μέτρα από το σημείο του τραγικού δυστυχήματος.

Μάλιστα, ο οδηγός φέρεται να έχασε το έλεγχο του οχήματος στην προσπάθειά του να αποφύγει ένα νεκρό ζώο που βρισκόταν στο οδόστρωμα, πληροφορία που εξετάζεται από το τμήμα Τροχαίας της Άμφισσας, από το οποίο διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Τεράστια αναστάτωση επικρατεί στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, με τον πολλαπλασιασμό των κομμάτων

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews Εξίσωση για δυνατούς λύτες...

Stalker στη Θεσσαλονίκη «βομβάρδιζε» με μηνύματα στο… IRIS την πρώην του και καταδικάστηκε

Όταν ξεκίνησε να μπαίνει στη ζωή μας το σύστημα...

Πίτσα Ναπολιτάνα: Οι 10 κανόνες της αυθεντικής συνταγής – Τι δεν μπαίνει ποτέ στη ζύμη

Νερό, αλεύρι, αλάτι και μαγιά. Η αυθεντική πίτσα ναπολιτάνα ξεκινά...

Συνελήφθησαν η σύζυγος και η κόρη του «Φίτο», αρχηγού της ισχυρότερης συμμορίας του Ισημερινού

Η κολομβιανή αστυνομία και η αμερικανική ομοσπονδιακή αστυνομία (FBI)...