Sold out για τον ΛΕΞ στο Λονδίνο – Αινιγματική η ανάρτηση των διοργανωτών

    Ημερομηνία:

    Μία sold out εμφάνιση στο Λονδίνο θα έχει σύντομα στο ενεργητικό του ο ΛΕΞ.

    Μετά τα sold out σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο ΛΕΞ έρχεται στο Λονδίνο για να ενωθεί με τα «δικά μας παιδιά».

    Ο Θεσσαλονικιός ράπερ θα εμφανιστεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στο Islington Assembly Hall , έχοντας στο πλευρό του τους Dof Twogee και Squeezy Ank.

    GLEARNET

    Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε στα τέλη του Δεκέμβρη, με τους διοργανωτές να ανακοινώνουν στις 6 Ιανουαρίου ότι έχουν εξαντληθεί.

    Ωστόσο σύμφωνα με το ethnos.gr, λόγω της τεράστιας ζήτησης, οι διοργανωτές επανήλθαν με ένα αινιγματικό μήνυμα στο instagram. «Eλέγχουμε τις επιλογές μας και ελπίζουμε να επιστρέψουμε σύντομα με παραπάνω πληροφορίες», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

    Το τι σημαίνει αυτό δεν είναι σαφές προς το παρόν. Αλλά δεν απίθανο να γίνει μια πρόσθετη συναυλία ή να μεταφερθεί το live σε μεγαλύτερο χώρο.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κλυδωνίζεται η λειτουργία του σύμπαντος

    Σημαντικά μεγαλύτερη μάζα από αυτή που προβλέπεται από το...

    Κανέλλη για Τσίπρα: Στην ιδέα ότι θα πάθω σοκ εντιμότητας ανατριχιάζω πιο πολύ από το να μου την πέσει ο Νετανιάχου

    Δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα άσκησε η Λιάνα Κανέλλη, ερωτηθείς το πρωί...

    Δήμος Πατρέων: Ηλεκτρονική εξυπηρέτηση από τον Δήμο στον δημότη

    Ο Δήμος Πατρέων έχει αρχίσει να επιδίδει, ηλεκτρονικά στους...

    ‍Ημερίδα για θέματα εταιρικού δικαίου από το Επιμελητήριο Αχαΐας και το Οικονομικό Επιμελητήριο

    ‍Ημερίδα για θέματα εταιρικού δικαίου από το Επιμελητήριο Αχαΐας...