Σωματείο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Πάνω από 60 εργαζόμενοι με κορονοϊό στο νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας”

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωση του το Δ.Σ  του Σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο ” Αγιος Ανδρέας” (ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ) αναφέρει:

    Φλίγκος

    Βάσει των νέων δεδομένων που διαθέτουμε πάνω από 60 Συνάδελφοί μας νοσούν αυτήν την περίοδο, αριθμός αρκετά μεγάλος και σταθερός σ΄ αυτά τα επίπεδα, αυτήν την περίοδο.

    Η μεγαλύτερη βέβαια επιβάρυνση καταγράφεται στην παθολογική κλινική όπου, μέχρι αυτήν την στιγμή, έχουμε ήδη 9 κρούσματα Κορωνοϊού σε Συναδέλφους μας και δύο σε Ιατρούς.

    Δεν ξέρουμε αν βρισκόμαστε  μπροστά σε μιά ΝΕΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ, εκείνο που μπορούμε ευθαρσώς να πούμε είναι ότι τα περιστατικά αυτά είναι πάρα πολλά σε μία μόνον κλινική και οι αρμόδιοι θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να το εξετάσουν, να δούν τις αιτίες και να επαναπροσδιοριστούν στην λειτουργία μας.

    ICECAP

    Δεδομένου ότι

    Αυτή η κατάσταση επηρεάζει συνολικά την λειτουργία του νοσοκομείου και των Συναδέλφων μας, οι οποιοι αρκετά-συχνά καλούνται να καλύψουν τις διάφορες ανάγκες, ανεξαρτήτως τμήματος ακόμη και προβλημάτων υγείας που καταπατούνται……….Είναι αδιανόητο η αποστολή βοήθειας για λίγες ώρες πρός τις κλινικές covid από τις υπόλοιπες κλινικές γιατί εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους διασποράς και θα πρέπει να κοπεί  ΑΜΕΣΑ.

    Η προαναφερόμενη κατάσταση, από την οποία δεν εξαιρείται και η επικίνδυνη οδηγία του ΕΟΔΥ που επαναφέρει  στην δουλειά μετά από νόσηση από κορωνοϊό χωρίς να έχουν απαλλαγεί από τον Ιό, μετά δηλ. την παρέλευση των 5 ημερών,

    ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΜΕΣΑ

    την ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ και βεβαίως να μην γίνουν οι  ΝΕΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ που ετοιμάζονται για ΑΥΡΙΟ, αλλά να επιστρέψουν πίσω στην δουλειά ΟΛΟΙ οι ΑΝΑΣΤΟΛΕΙΣ και μάλιστα ΑΜΕΣΑ, όπως αποφάσισε σχετικά και στην πρόσφατη συνεδρίασή του το Δ.Σ του Σωματείου μας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μαντόνα: Η ζωή της γίνεται τηλεοπτική σειρά

    H Μαντόνα συμπράττει με το Netflix για να μεταφέρει στη μικρή οθόνη τη...

    Νέα απάτη μέσω SMS που προσποιείται την ΑΑΔΕ – Μην πατήσετε το σύνδεσμο

    Μια νέα ηλεκτρονική απάτη βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες...

    Κιμ Καρντάσιαν: Ήμουν σίγουρη ότι θα με βίαζαν και θα σκότωναν, κατέθεσε στη δίκη για τη ληστεία σε βάρος της

    Η δίκη για την ένοπλη ληστεία δέκα εκατομμυρίων δολαρίων...

    Πάτρα: Συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στο Γήπεδο της Παναχαϊκής

    Από την Πάτρα ξεκινά απ' όσο είδαμε, την καλοκαιρινή...