SOS: Εκρηξη ενεργών κρουσμάτων στη Πάτρα

    Ημερομηνία:

    «Από τα 88 ενεργά κρούσματα που είχαμε στις 11 Ιανουαρίου φτάσαμε χθες 8 Φεβρουαρίου στα 427 στον Δήμο Πατρέων.
    Και μέσα σε μια εβδομάδα από τα 182 στα 427. Είναι δύσκολα τα πράγματα έχουμε όλοι κουραστεί αλλά πρέπει να αντέξουμε στον μαραθώνιο» επισημαίνει ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος καταθέτοντας την ανησυχία του για την εκτόξευση των κρουσμάτων.
    GLEARNET
    «Την τελευταία εβδομάδα έχουμε 120% παραπάνω ενεργά κρούσματα στον Δήμο Πατρέων. Αυτό επαληθεύεται και με την πίεση που δέχονται τα νοσηλευτικά μας ιδρύματα» τονίζει ο κ. Μπονάνος προσθέτοντας ότι:
    «Αυτή την εβδομάδα πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα με απόλυτη αυστηρότητα και φυσικά και τις επόμενες ημέρες. Αλλά τονίζω αυτή την εβδομάδα διότι είναι κρίσιμη. Μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα. Για τους επόμενους δύο μήνες θα είμαστε σε κλειστούς χώρους. Μην παρασυρόμαστε από το 39 κρούσματα που είχαμε χθες διότι είναι του σαββατοκύριακου που γίνονται λίγα τεστ. Ως αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας χτυπάω καμπανάκι και μακάρι να διαψευστώ. Εχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε τις ζωές των συμπολιτών μας. Επενδύουμε στην ελπίδα του εμβολίου όχι στον φόβο. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Είναι η χειρότερη επιδημιολογική αποτύπωση από την αρχή της πανδημίας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πονούσε στο σεξ και ανακάλυψε ότι έχει δύο κόλπους – Η σπάνια πάθηση που έχει μία στις 30.000 γυναίκες! (ΦΩΤΟ)

    Μια γυναίκα πονούσε απίστευτα κάθε φορά που έκανε σεξ, μέχρι που ανακάλυψε...

    Σεξ: Ποιοι άνδρες δυσκολεύονται να απολαύσουν την ερωτική συνεύρεση

    Τα πρόσφατα ευρήματα που δημοσιεύονται στο Psychology & Sexuality δεν είναι...

    Αυγά: Aυτός είναι ο πιο υγιεινός τρόπος για να τα τρώτε, σύμφωνα με μελέτες – Η αλήθεια για τον κρόκο

    Τα αυγά είναι μια υγιεινή και θρεπτική τροφή που μπορεί να...

    Μητέρα δύο παιδιών έφυγε από τη ζωή αφήνοντας σημείωμα

    Η 43χρονη με καταγωγή από τη Βοιωτία, εργαζόταν σε...