SOS βενζινοπωλών για την τιμή των καυσίμων: “Βάλτε επιδότηση στην αντλία”

    Ημερομηνία:

    Εκκληση στην κυβέρνηση να επαναφέρει την επιδότηση στην αντλία για τα καύσιμα απευθύνουν οι επαγγελματίες του κλάδου των βενζινοπωλών.

    Με τη μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης να φτάνει πλέον στα 2,10 και με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για ακόμα μεγαλύτερη αύξηση τις επόμενες ημέρες, οι πολίτες αντιμετωπίζουν και πάλι πολύ μεγάλα προβλήματα να ανεφοδιάσουν τα οχήματά τους.

    Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Αντέννα, η μέση τιμή ανέβηκε κατά 6 λεπτά μόλις σε μία εβδομάδα. Εν τω μεταξύ οι τιμές είναι, όπως πάντα, πιο “τσιμπημένες” στην ελληνική επαρχία με χαρακτηριστική την περίπτωση της Μαγνησίας όπου η αμόλυβδη στοιχίζει πλέον 2,50.

    Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή της αμόλυβδης ξεπέρασε και πάλι αυτή του ντίζελ ενώ πριν από μερικές ημέρες συνέβαινε το αντίθετο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο «σκοτάδι» η ναυσιπλοΐα στα Στενά του Ορμούζ – Καθημερινές παρεμβολές GPS σε σχεδόν 1.000 πλοία

    Σχεδόν 1.000 εμπορικά πλοία την ημέρα υφίστανται παρεμβολές στα...

    ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Βραδιά των Νικητών 2025: Έλαμψαν τα αστέρια στη μεγαλύτερη αθλητική συνάντηση του καλοκαιριού

    Μια λαμπερή γιορτή αφιερωμένη στον τοπικό αθλητισμό και τους...