Σοβαρή καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ: Διοικητής νοσοκομείου έκοβε βόλτες με ηθοποιό που είχε κορωνοϊό!

    Ημερομηνία:

    Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝΜιχάλης Γιαννάκος, προχώρησε σε μια σοβαρή καταγγελία, κάνοντας λόγο για ενδονοσοκομειακή διασπορά του κορωνοϊού από γνωστή ηθοποιό.

    Όπως αναφέρει «σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής ο Διοικητής έκανε βόλτες σε τμήματά του με γνωστή ηθοποιό που τελικά απεδείχθη θετική στη covid-19. Υπήρξε διασπορά σε εργαζόμενους και τη διοίκηση ευτυχώς όχι σε ασθενείς».

    Και πρόσθεσε πως «μετά έλαβε μέτρα τα οποία ο Διοικητής διαφημίζει στη τηλεόραση ως ο πρώτος που πήρε έγκαιρα μέτρα πρόληψης. Κατόπιν όμως της διασποράς».

    Ο Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε πως έχει καταγραφεί αύξηση των κρουσμάτων την τελευταία εβδομάδα: «Έχουμε αύξηση των επισκέψεων στα εφημερεύοντα νοσοκομεία και τις νοσηλείες ασθενών με covid-19 σε απλούς θαλάμους χωρίς να υπάρχει πίεση στα νοσοκομεία. Η συμπτωματολογία είναι ήπια οι περισσότεροι ασθενείς μετά την εξέταση στα επείγοντα πάνε σπίτι τους με οδηγίες και όσοι εισάγονται σε λίγες ημέρες λαμβάνουν εξιτήριο υγιείς. Σήμερα νοσηλεύονται 545 ασθενείς covid-19 σε απλές κλίνες και μόνο 9 ασθενείς σε ΜΕΘ».

    Ανέφερε ακόμα ότι η αύξηση ανέρχεται στο «10% σε σχέση με πριν μια εβδομάδα σε νοσηλευόμενους ασθενείς σε απλές κλίνες. Οι προσελεύσεις στα επείγοντα σχεδόν διπλασιάσθηκε».

    Και συνέχισε λέγοντας ότι «έντονο και πιο επικίνδυνο για τους ασθενείς είναι το πρόβλημα της ενδονοσοκομειακής διασποράς λόγω της χαλάρωσης των μέτρων. Όταν νοσηλεύονται ασθενείς με σοβαρά προβλήματα υγείας και εντός του νοσοκομείου κολλήσουν covid-19 κινδυνεύει η ζωή τους. Στο Κιλκίς το σωματείο εργαζόμενων κατήγγειλε ενδονοσοκομειακή διασπορά σε ασθενείς».

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επεισόδια με κρότου λάμψης και χημικά στην Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Εκπαίδευσης στο Μεταξουργείο, δείτε βίντεο

    Επεισόδια με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών και...

    ΤτΕ: Κίνδυνος το Δημογραφικό – Απαιτούνται πρόσθετες παρεμβάσεις

    «Ανάσα» τα φορολογικά μέτρα για τα νοικοκυριά, αλλά και...

    Πάτρα – 1935 – Ποια Πλατεία είναι;

    Πάτρα περίπου 1935, ποια πλατεία είναι; Ta Ψηλαλώνια. Στο...

    Λύματα από την Ξερόλακα στον Μείλιχο ποτάμο! σπιράλ: αυτοψία, ανησυχία και έκκληση προς τη δημοτική αρχή να ασχοληθεί

    Ήταν αναμενόμενο οι πρώτες βροχές τις περιόδου να προκαλέσουν...