Σοβαρό τροχαίο με πατίνι: Στο νοσοκομείο 2 παιδιά μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο

    Ημερομηνία:

    Αμέτρητα και πολύ σοβαρά είναι τα τροχαία που γίνονται στη χώρα μας και με θύματα νεαρούς που επιβαίνουν ηλεκτρικά πατίνια. Το νέο περιστατικό έγινε στην Αλεξανδρούπολη.

    Το σοβαρό τροχαίο έγινε την Δευτέρα (14.07.2025) και λίγες ώρες μετά το ατύχημα με την 17χρονη που έκανε βόλτα με το πατίνι της στα Γρεβενά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Όσον αφορά την Αλεξανδρούπολη, το ατύχημα έγινε στη διασταύρωση των οδών Κεσάνης και Κοτύος.

    Όλα φαίνεται πως έγιναν όταν το πατίνι στο οποίο επέβαιναν οι 2 ανήλικοι, κινήθηκε αιφνιδιαστικά σε μονόδρομο και βρέθηκε στην πορεία διερχόμενου αυτοκινήτου, αναφέρει το pameevro.gr.

    Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που τα παιδιά εκτινάχθηκαν σε μεγάλη απόσταση από το σημείο πρόσκρουσης, προκαλώντας αναστάτωση σε περαστικούς και οδηγούς.

    Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους τραυματισμένους ανήλικους.

    Η κατάστασή τους παραμένει υπό αξιολόγηση, ενώ η Τροχαία διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Π.Ο Πατρών: Με την συμμετοχή της ΠΔΕ ο 48ος Ποδηλατικός Γύρος «Θυσίας»

    Ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών, με τη συμμετοχή της Περιφέρειας...

    Meteo: Πού καταγράφηκαν οι μεγαλύτερες ριπές ανέμου στην Πάτρα

    Πίνακα με τις 8 ισχυρότερες ριπές που καταγράφηκαν σήμερα...

    Πάτρα: Ήθελε να ταξιδέψει με αρχαία νομίσματα

    Τις απογευματινές ώρες χθες, συνελήφθη ένας 57χρονος ημεδαπός για...