Σοβαρό τροχαίο με πατίνι: Στο νοσοκομείο 2 παιδιά μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο

    Ημερομηνία:

    Αμέτρητα και πολύ σοβαρά είναι τα τροχαία που γίνονται στη χώρα μας και με θύματα νεαρούς που επιβαίνουν ηλεκτρικά πατίνια. Το νέο περιστατικό έγινε στην Αλεξανδρούπολη.

    Το σοβαρό τροχαίο έγινε την Δευτέρα (14.07.2025) και λίγες ώρες μετά το ατύχημα με την 17χρονη που έκανε βόλτα με το πατίνι της στα Γρεβενά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Όσον αφορά την Αλεξανδρούπολη, το ατύχημα έγινε στη διασταύρωση των οδών Κεσάνης και Κοτύος.

    Όλα φαίνεται πως έγιναν όταν το πατίνι στο οποίο επέβαιναν οι 2 ανήλικοι, κινήθηκε αιφνιδιαστικά σε μονόδρομο και βρέθηκε στην πορεία διερχόμενου αυτοκινήτου, αναφέρει το pameevro.gr.

    Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που τα παιδιά εκτινάχθηκαν σε μεγάλη απόσταση από το σημείο πρόσκρουσης, προκαλώντας αναστάτωση σε περαστικούς και οδηγούς.

    Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους τραυματισμένους ανήλικους.

    Η κατάστασή τους παραμένει υπό αξιολόγηση, ενώ η Τροχαία διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Στέγη Πολιτισμού και Παράδοσης Καλαβρυτινών και φίλων Πάτρας ”Αγία Λαύρα” τίμησε τον Φωκίωνα Ζαΐμη

    Στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού που διοργάνωσε  την Παρασκευή...

    Φλωρίδης για την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας: Επανεξέταση όλων των πιστοποιητικών θανάτων της τελευταίας 5ετιας με την ένδειξη «φυσιολογικά αίτια»

    Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης ανακοίνωσε την επανεξέταση όλων των υποθέσεων...

    Σία Αναγνωστοπούλου: Άμεση ανάγκη λήψης μέτρων μετά το “λουκέτο” στην Ιατροδικαστική Πατρών

    Κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης με θέμα ««Δραματική...