ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ: Το ΙΧ “έφυγε” και τούμπαρε – Περαστικοί έβγαλαν τους τραυματίες από το όχημα! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ημερομηνία:

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε αργά τη νύχτα στην είσοδο του χωριού Χελιδόνι,  στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, καθώς ΙΧ εξετράπη της πορείας του και οι δύο επιβαίνοντες φέρεται να έχουν τραυματιστεί.

PHILOXENIA

Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, ένα ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα (ένας άνδρας, οδηγός – μία γυναίκα περίπου 30 ετών ) εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να τρακάρει. Οι πρώτες πληροφορίες και οι αναφορές των κατοίκων υποστηρίζουν πως η κοπέλα δεν έχει τις αισθήσεις της ενώ φαίνεται πως είχε τραύματα σε κεφάλι και θώρακα.

Πιο συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο «τούμπαρε» και το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τους κατοίκους οι οποίοι βοήθησαν στον απεγκλωβισμό των δύο επιβατών. Έπειτα, οι κάτοικοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και έτσι μεταφέρθηκαν οι δύο στο Γ.Ν Πύργου.

 

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Π.Υ. Πύργου και της Αστυνομίας.

xelidoni troxaio 1

xelidoni troxaio 2

troxaio xelidoni 5

troxaio xelidoni 6

troxaio xelidoni 7

troxaio xelidoni 8

troxaio xelidoni 9

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΓΥΑΛΙΑ: Ο Πρύτανης δεν επέτρεψε να εφαρμοσθεί η απόφαση του καθηγητή μαθηματικών!

Πανελαδικός σάλος προκλήθηκε από την απόφαση καθηγητή μαθηματικών του...

Πάτρα: 14η θέση για την ομάδα Atlas-M.ACH

  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ομάδας Atlas-M.ACH στο...