Σοβαρός τραυματισμός 69χρονου στις όχθες του Αχελώου από πυρά κυνηγού

    Ημερομηνία:

    Στο νοσοκομείο Άρτας νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος ένας 69χρονος αλλοδαπός αλβανικής υπηκοότητας, μόνιμος κάτοικος και εργάτης στην περιοχή του Μεσόπυργου, μετά από τραυματισμό από πυρά παρέας κυνηγών που βρίσκονταν στην περιοχή του Αχελώου.

    Σύμφωνα με το epirus tv, ο 69χρονος άνδρας που βρισκόταν με το άλογό του στις όχθες του Αχελώου ποταμού από την πλευρά της Καρδίτσας βρέθηκε τραυματισμένος από περιπατητή και δίπλα του κείτονταν νεκρό το άλογό του.

    Στην περιοχή έσπευσαν άμεσα Αστυνομία και ΕΚΑΒ με τον 69χρονο άνδρα να διακομίζεται στο Νοσοκομείο Άρτας όπου και νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα.

    Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας ενώ σε εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό της παρέας των κυνηγών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε μεγάλη τουριστική έκθεση- Το μήνυμα Σακελλαρόπουλου

    Η Δυτική Ελλάδα κάνει συνεχώς βήματα για αύξηση του...

    Συνελήφθη γνωστός ποδοσφαιριστής μετά από καβγά σε μπαρ

    Ο Ιβάν Τόνεϊ συνελήφθη από την αστυνομία του Λονδίνου, μετά από...

    Η απίστευτη σύλληψη αιρετού στα μπλόκα των αγροτών στην Αχαϊα! Σχημάτισαν δικογραφία!

    Παράξενο συμβάν στο Αίγιο με πρωταγωνιστή τον γραμματέα του...

    Αχαϊα: Μεγάλη αύξηση του αριθμού των νέων ιερέων

    Γιατί ολοένα και περισσότεροι νέοι άνθρωποι γίνονται ιερείς; Είναι η...