«Σου ‘λεγα δεν θα πάρεις ποτέ άδεια μπαμπά;»: Συγκλονίζει η κόρη του διευθυντή του ΕΦΚΑ που πέθανε στο γραφείο

    Ημερομηνία:

    Τον δικό της συγκινητικό αποχαιρετισμό στον πατέρα της, που πέθανε στο γραφείο του ΕΦΚΑ Πατησίων, όπου είχε πάει για να δουλέψει Κυριακή, απηύθυνε η κόρη του Κώστα Κούρκουλου, Χριστίνα, που είναι σήμερα φοιτήτρια στη Σχολή Καλών Τεχνών.

    «Μια στιγμή που μας είπες ότι θα πας να πάρεις παγωτά εκείνο το πρωινό της Κυριακής που πέρασε, μια στιγμή που μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι λιποθύμησες στο γραφείο στη δουλειά σου, μια στιγμή που φτάσαμε στο νοσοκομείο και από την αφωνία όλων κατάλαβα ότι δεν ήσουν πια εδώ» γράφει η νεαρή κοπέλα στην κλειστή ομάδα των εργαζομένων στο e-ΕΦΚΑ Free Zone στο Facebook, όπου δημοσίευσε φωτογραφίες δίπλα στον πατέρα της.

    Φλίγκος

    Η κοπέλα αγωνιούσε το τελευταίο διάστημα γιατί έβλεπε την ταλαιπωρία του πατέρα της στη δουλειά. «Του έλεγα δεν θα πάρεις ποτέ άδεια; δεν νοιάζεσαι και για μας αλλά και για σένα βρε μπαμπά, για τον εαυτό σου; και μου έλεγες “Δεν μπορώ πνίγομαι μωρό μου, δεν ξέρεις τι περνάω στη δουλειά, αλλά θα βρω μια μέρα να κάνουμε μια μονοήμερη σίγουρα…μια μέρα, κάποια μέρα, αυτή η μέρα δεν ήρθε ποτέ φέτος μπαμπά» γράφει. «Δεν προλάβαμε μπαμπά μου», καταλήγει στην ανάρτησή της.

    GLEARNET

    Ο Κώστας Κούρκουλος εργαζόταν στον χώρο των ασφαλιστικών ταμείων για πάνω από 30 χρόνια και μάλιστα σε διοικητικές θέσεις. Είχε ξεκινήσει από το Ταμείο Νομικών, ενώ θήτευσε και στο Περιφερειακό Υποκατάστημα Συντάξεων της οδού Νικηφόρου. Στο υποκατάστημα των Πατησίων εργαζόταν τον τελευταίο χρόνο. Στο Ταμείο Νομικών είχε γνωριστεί και με την σύζυγο, η οποία εργαζόταν ως υπάλληλος κι εκείνη στο ίδιο ταμείο. Μαζί απέκτησαν μια κόρη την Χριστίνα, που τον αποχαιρέτισε συγκινητικά, δημοσιεύοντας και φωτογραφίες του πατέρα της.

    Το κορίτσι μεταξύ άλλων γράφει:

    «Μπαμπά, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω μπαμπά, μια στιγμή που μας είπες ότι θα πας να πάρεις παγωτά εκείνο το πρωινό της Κυριακής που πέρασε, μια στιγμή που μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι λιποθύμησες στο γραφείο στη δουλειά σου, μια στιγμή που φτάσαμε στο νοσοκομείο και από την αφωνία όλων κατάλαβα ότι δεν ήσουν πια εδώ…, όλα μια στιγμή μπαμπά μου. Το τελευταίο διάστημα το ήξερα ήσουν πολύ ταλαιπωρημένος μπαμπά μου και σου έλεγα δεν θα πάρεις ποτέ άδεια; δεν νοιάζεσαι και για μας αλλά και για σένα βρε μπαμπά, για τον εαυτό σου; και μου έλεγες “Δεν μπορώ πνίγομαι μωρό μου, δεν ξέρεις τι περνάω στη δουλειά, αλλά θα βρω μια μέρα να κάνουμε μια μονοήμερη σίγουρα…μια μέρα, κάποια μέρα, αυτή η μέρα δεν ήρθε ποτέ φέτος μπαμπά, δεν πρόλαβες να δεις τη θάλασσα φέτος που τόσο αγαπούσες. Αυτή τη χρονιά η αλήθεια είναι για πρώτη φορά δεν συζητήσαμε ποτέ για κάποιο συγκεκριμένο μέρος που θα πηγαίναμε έτσι για ένα 3ημερο διακοπές ή έστω αυτή την μονοήμερη. Δεν προλάβαμε μπαμπά μου».

    χριστινα_4

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πενήντα νεκροί στην πόλη της Γάζας από ισραηλινές επιθέσεις: Εντολή εκκένωσης από τους IDF – «Θα χρησιμοποιήσουμε βία»

    Το Ισραήλ συνεχίζει να σφυροκοπά την πόλη της Γάζας, και τις γύρω...

    Τροχαίο – σοκ στην Δυτική Ελλάδα – Πώς βγήκαν από το ΙΧ – φωτό

    Σμπαράλια έγινε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο σε ατύχημα που συνέβη...

    Παραμένει διοικητής στο νοσοκομείο Πύργου ο Σπύρος Πολίτης – Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

    Ο σημερινός διοικητής Σπύρος Πολίτης θα παραμείνει στο “τιμόνι”...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 13/9/2025

    11:45 COSMOTE SPORT 5 HD MotoGP Γκραν Πρι Σαν...