Σούπερ μάρκετ: Ποιο προϊόν κλέβουν πιο συχνά – Δείτε γιατί

    Ημερομηνία:

    Μπορεί τα αντικλεπτικά σε πολλά προϊόντα των σούπερ μάρκετ στο εξωτερικό να έχουν αυξηθεί ιδίως σε  βούτυρα και στα μπουκάλια με το ελαιόλαδο, ωστόσο το Νο1 σε κλοπές προϊόν στα σούπερ μάρκετ είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

    Μάλιστα, δεν είναι  τυχαίο που τις περισσότερες φορές, τα ξυραφάκια βρίσκονται κλειδωμένα μέσα σε ντουλαπάκια από plexiglass, πλάι στα ταμεία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει το The Hustle, πρόκειται για το προϊόν το οποίο κλέβουν 2,5 φορές συχνότερα από όλα τα άλλα στα σούπερ μάρκετ.

    Οι κλέφτες επιζητούν προϊόντα που εμφανίζουν διαρκή ζήτηση, καθώς το πρώτο πράγμα που περνά από το μυαλό τους είναι εάν μπορούν να το πουλήσουν… Όπως σημειώνει το The Hustle, μπορεί κάποιος να αγοράσει ξυραφάκια online, σε λαϊκές αγορές και σε περίπτερα.

    ICECAP
    Με δεδομένο το μικρό τους μέγεθος, είναι ένα προϊόν το οποίο ένας κλέφτης μπορεί να κρύψει εύκολα κάτω από την μπλούζα του σε μεγάλες ποσότητες, κάτι που σημαίνει ότι η αξία τους ανά κιλό είναι υψηλή.

    Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η Boston Globe είχε γράψει ότι τα ξυραφάκια Mach3 της Gillette ήταν το προϊόν με τη μεγαλύτερη συχνότητα κλοπών σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

    Και αυτό γιατί εάν ένας καταναλωτής που χρησιμοποιεί το Mach3 δύο φορές την εβδομάδα και αλλάζει ξυραφάκια κάθε πέντε ξυρίσματα, ξοδεύει 66,39 δολάρια τον χρόνο, όπως υπολογίζει το Hustle με βάση την τιμή λιανικής στις ΗΠΑ.

    Το βρετανικό Centre for Retail Research υπολογίζει ότι το 5% από όλα τα προϊόντα Mach3 κλέβεται στην Ευρώπη, την ώρα που ο μέσος όρος των κλοπών για όλα τα προϊόντα λιανικής είναι 1,5%-2%.
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χριστίνα Μπόμπα: «Μαστιγωνόμουν» για πολλά χρόνια, με βοήθησε πάρα πολύ η ψυχανάλυση να το ξεπεράσω

    Η Χριστίνα Μπόμπα προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση για την...

    Μεταφέρεις τα ψώνια του σουπερμάρκετ με το αυτοκίνητο; Ποιο είναι το πρόστιμο που σε περιμένει

    Η χρήση του αυτοκινήτου για τα ψώνια της εβδομάδας...

    Σάμαλι νηστίσιμο με άρωμα μαστίχας

    Θα είναι σαν το ραβανί, αλλά θα είναι νηστίσιμο. Το είπαν και...

    Dragon Fruit από την Καλαμάτα – Στην Κυπαρισσία τα πιο πρώιμα καρπούζια στην Ευρώπη

    Η εύφορη γη της Μεσσηνίας παράγει πλήθος προϊόντων αλλά...