«Σούσι» από τη Δυτική Ελλάδα – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Έναν πρωτότυπο τρόπο ανάδειξης των προϊόντων και αλιευμάτων της Δυτικής Ελλάδος επέλεξε η Περιφέρεια, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη ΔΕΘ. Συγκεκριμένα, χθες όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερο 17, stand 5, παρακολούθησαν το πιο μοναδικό μαγειρικό session που “πάντρεψε” τον αλιευτικό πλούτο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την ιαπωνική κουζίνα. Το nori στα maki rolls αντικαταστάθηκαν από αμπελόφυλλα και “γέμισαν” με λαβράκι από την λιμνοθάλασσα του Κοτυχίου, τo inside out παρασκευάστηκε με γαριδάκι Ψαθοπύργου, τα nigiri έγιναν με χέλι από το Μεσολόγγι και τσιπούρα από το Αιτωλικό, ενώ οι πέστροφες του Πλανητέρου Καλαβρύτων “κόπηκαν” σε sashimi.

    Όσοι το έζησαν και το γεύτηκαν είχαν σίγουρα μια μοναδική γαστριμαργική εμπειρία!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: “Βούλιαξε” η Σουρωτή για τον Αγιο Παϊσιο

    Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε σήμερα στην Ιερά Μονή...

    Σκανδάμης για Άσυλο: Ανήσυχος από το «παρών» του ΠΑΣΟΚ

    Με δήλωσή του ο Μαρίνος Σκανδάμης, Διδάκτωρ Νομικής και Στέλεχος...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Αυτός είναι ο άνδρας που έχασε την ζωή του στο τροχαίο χθες το βράδυ

    Στο πένθος έχει βυθιστεί η πόλη της Βάρδας από...

    Συνελήφθη άνδρας για πρόκληση σωματικών βλαβών σε 14χρονο

    Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Ανδραβίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού...