Σουβλατζίδικο στην Ιρλανδία ψάχνει Έλληνα τυλιχτή και δίνει 2.500 ευρώ το μήνα

    Ημερομηνία:

    Σε αναζήτηση… τυλιχτή είναι ένα ελληνικό σουβλατζίδικο στην Ιρλανδία, προσφέροντας 2.500 ευρώ μισθό για όποιον Έλληνα ενδιαφέρεται να δουλέψει.

    Μάλιστα, η αγγελία αναφέρει ότι όσοι επιλέξουν να ταξιδέψουν μέχρι εκεί, τότε θα έχουν δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο αλλά και δωρεάν διαμονή για τις πρώτες 15 ημέρες.

    Μιλώντας στον ALPHA, o διευθυντής λειτουργίας του σουβλατζίδικου Yeeros στο Δουβλίνο εξήγησε ότι ζητούν Έλληνες για τη θέση αυτή «επειδή μας ενδιαφέρει να γνωρίζει αυτό το ελληνικό προϊόν».

    Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο μισθός των 2.500 ευρώ είναι καλός για την Ιρλανδία δεδομένου ότι ο κατώτατος μισθός είναι της τάξης των 1.600 ευρώ. Μετά από σχετικό ερώτημα πρόσθεσε, δε, ότι ένα δυάρι στο Δουβλίνο έχει ενοίκιο ύψους 750-850 ευρώ.

    Στην εκπομπή μίλησε και ένας τυλιχτής που έκανε το ταξίδι στο Δουβλίνο από τη Θεσσαλονίκη και εκτός από ικανοποιημένος δήλωσε ότι από τα 2.500 ευρώ μισθού «στο τέλος του μήνα μας περισσεύουν κιόλας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Αυτά είναι τα δύο δημοτικά σχολεία στα οποία κινδυνεύουν μαθητές – φωτο

    2ο και 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Μεγάλος κίνδυνος για σοβαρό τραυματισμό...

    Νέα συνάντηση, στις 17 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα, με Κυρανάκη για την αναστολή δρομολογίων του Οδοντωτού

    Μετά τις κινητοποιήσεις και τη διπλή διαμαρτυρία σε Διακοπτό και Καλάβρυτα...

    Στο Πάρα Πέντε: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το reunion της σειράς – βίντεο

    Όλα είναι έτοιμα για το πολυαναμενόμενο reunion της θρυλικής...

    Απίστευτο συμβάν στην Πάτρα! 89χρονη πήγε να σκοτώσει δύο κουτάβια, την είδε 25χρονος και… τον χτύπησε στο κεφάλι

    Σοβαρό περιστατικό κακοποίησης ζώων και αλληλοτραυματισμού σημειώθηκε στην Πάτρα,...