Σπαραγμός στην κηδεία του 20χρονου Άγγελου (ΦΩΤΟ)

    Ημερομηνία:

    Βαθιά θλίψη και ανείπωτος πόνος επικράτησαν στην Καψοράχη Μακρυνείας του Δήμου Αγρινίου, όπου σήμερα Τρίτη (1.4.25) εψάλη η Εξόδιος Ακολουθία του 20χρονου Άγγελου Αναγνωστόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια.

    Συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Μάρκου για να αποχαιρετήσουν τον άτυχο νέο, εκφράζοντας τα ειλικρινή του τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

    Μόλις αντίκρυσαν το λευκό φέρετρο και οι πιο δυνατοί λύγισαν. Τραγικά πρόσωπα οι γονείς και τα αδέρφια του αδικοχαμένου παλληκαριού που αδυνατούν να δεχθούν τη βαρύτατη απώλεια του αγαπημένου τους.

    proliptikes

    kideia-anagnostopoulos-3.jpg

    Ο Άγγελος Αναγνωστόπουλοςσκοτώθηκε το πρωί της Κυριακής, 30 Μαρτίου 2025, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με έναν συνομήλικό του εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο στο 4ο χιλιόμετρο της οδού Χαλκίδας – Λαμψάκου.

    Οι δύο νέοι εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια και ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

    kideia-anagnostopoulos-1.jpg

    kideia-anagnostopoulos-6.jpg

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι ιατροδικαστές που παραπέμπονται στο Πειθαρχικό – Ανάμεσά τους η Αγγελική Τσιόλα

    Όπως αποκαλύπτει το eReportaz.gr αλλά και το dikastikoreportaz.gr, έξι...

    Του Νίκου Νικολόπουλου: Η Γαλλία και η Ευρώπη χρειάζονται μια Δημοκρατία που δεν φοβάται τον Λαό της

    Η καταδικαστική απόφαση που αποκλείει τη Μαρίν Λεπέν από...

    ΠΑΤΡΑ: Ξεκίνησαν οι καταθέσεις για την υπεξαίρεση στο ταμείο δικηγόρων

    Ξεκίνησε αυτοπροσώπως από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πάτρας ∆ήμητρα Καπελιαρή...