Σπαρτιάτες: Έφεση της εισαγγελίας στην αθωωτική απόφαση για την εξαπάτηση εκλογέων

    Ημερομηνία:

    Την απόφαση να ασκήσει έφεση στην αθωωτική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου για την υπόθεση της εξαπάτησης εκλογέων με κατηγορούμενους τους 11 εκλεγμένους βουλευτές των Σπαρτιατών, τον Ηλία Κασιδιάρη και έναν δικηγόρο, έλαβε η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών.

    Κατά πληροφορίες, η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, τονίζει μεταξύ άλλων, ότι αποδείχθηκε όλο το κατηγορητήριο από την ακροαματική διαδικασία, αφού έγιναν αναφορές στις επισκέψεις βουλευτών του κόμματος στη φυλακή στον Ηλία Κασιδιάρη και πριν και λίγο μετά τις εκλογές του 2023.

    Παράλληλα, γίνεται αναφορά στην πρώτη κατάθεση του Βασίλη Στίγκα την οποία στη συνέχεια ανασκεύασε στο ακροατήριο.

    Κατά πληροφορίες, στην έφεση γίνεται αναφορά ότι προφανώς η κατάθεση ανασκευάστηκε υπό το βάρος πιθανής ακύρωσης της εκλογής των βουλευτών του κόμματος που εκκρεμεί ενώπιον του ΑΕΔ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    CNN: Στο φως οι μυστικές συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν – Χρήμα, άρση κυρώσεων και νέο πυρηνικό πρόγραμμα στο «τραπέζι»

    Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ έχει συζητήσει το ενδεχόμενο να βοηθήσει...

    Πανελλήνιες 2025: Η Ενχούι, με καταγωγή από την Κίνα, συγκέντρωσε 19.080 μόρια και μπαίνει στο ΕΜΠ!

    Γεννημένη και μεγαλωμένη στον Βόλο από Κινέζους γονείς που...

    ΑΧΑΪΑ: Θλίψη για τον παπά Παναγιώτη που είχε 36 εγγόνια – Τι έδειξαν οι κάμερες

    Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνταξιούχου...

    ΠΑΤΡΑ: “Χορέψετε χορέψετε τα νιάτα να χαρείτε” – 1ο Λαϊκό Σεργιάνι στην Παράδοση

    Το Λαϊκό Μουσικοχορευτικό Εργαστήρι Πάτρας σας προσκαλεί στο 1ο...