Σπίτι με το MEGA: Με την Ελένη Βιτάλη στις 21.00, το Σάββατο

Ημερομηνία:

Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 21:00 υποδέχεται την Ελένη Βιτάλη.

PHILOXENIA

Η σπουδαία ερμηνεύτρια μας προσκαλεί σε μία ξεχωριστή μουσική βραδιά γεμάτη συναισθήματα, παρέα με φίλους και αγαπημένα τραγούδια, που άφησαν εποχή και όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει.

Από την «Κιβωτό» και το «Καίγομαι» μέχρι το «Ανοίχτε τα τρελάδικα» και το κλασικό «Ένα Χειμωνιάτικο Πρωί», η Ελένη Βιτάλη με τη χαρισματική της φωνή μας ταξιδεύει μελωδικά.

Καλεσμένοι της Ελένης στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά σημαντικοί καλλιτέχνες που ενώνουν τις φωνές τους με τη δική της και μας χαρίζουν σπουδαίες μουσικές στιγμές, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Γιάννης Κότσιρας, η Γιώτα Νέγκα και η Ηρώ Σαΐα. Special Guests της βραδιάς ο Τάκης Σούκας, ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

«Θα `ναι το ταξίδι που θα κάνεις από εκείνα που δε θα ξεχάσεις όσο ζεις» μας τραγουδάει η Ελένη Βιτάλη και μας καλεί να μείνουμε στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 21:00.

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Καρκίνος προστάτη: Τα τρόφιμα που συνδέονται με έως 30% μεγαλύτερο κίνδυνο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%ac%cf%84%ce%b7-%cf%84%ce%b1-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%86%ce%b9%ce%bc%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b4/

Μην πετάτε τις φλούδες από τις ντομάτες: Γίνονται ένα εξαιρετικό καλοκαιρινό καρύκευμα

Το καλοκαίρι, όταν οι ντομάτες είναι ώριμες και γεμάτες γεύση, υπάρχει...

Έτοιμα γεύματα από το σουπερμάρκετ: Πόσο ασφαλή είναι και τι πρέπει να προσέχουμε

Από εργαζόμενους με περιορισμένο χρόνο μέχρι μικρά νοικοκυριά, ολοένα...

Ένοπλοι σκότωσαν 28 ανθρώπους την ώρα της προσευχής σε χωριό της Νιγηρίας

Ένοπλοι δολοφόνησαν κάπου τριάντα ανθρώπους κατά τη διάρκεια της προσευχής...