Σπύρος Μαρτίκας: Αγανάκτιση για τους εμπρηστές

    Ημερομηνία:

    Η χώρα συνεχίζει να μετρά πληγές από τα πύρινα μέτωπα που σάρωσαν περιοχές σε Αχαΐα, Χίο και Ζάκυνθο, καταστρέφοντας περισσότερα από 100.000 στρέμματα γης.

    Μέσα σε αυτό το κλίμα απογοήτευσης, ο Σπύρος Μαρτίκας εξέφρασε δημόσια την αγανάκτησή του με ένα μήνυμα στα social media.

    Ο πρώην παίκτης του Survivor έγραψε χαρακτηριστικά:

    «Σε αυτή τη χώρα τελικά ζούνε εγκληματίες και συνένοχοι! Ζούνε άβουλα πλάσματα που δεν μιλάνε, δεν ψηφίζουν, δεν υπάρχουν! Κανάλια μην κάνετε πολύ φασαρία, θα ξυπνήσετε τους Έλληνες!»

    Συνεχίζοντας, πρόσθεσε:

    «Μια χώρα χωρίς παιδεία, χωρίς νόμους, χωρίς αξιοκρατία, χωρίς τάξη, χωρίς σύνορα, χωρίς ελπίδα! Όσο υπάρχουν Έλληνες αυτή η χώρα θα πεθαίνει! Αδιάφοροι σημαίνει εγκληματίες συνένοχοι!»

    Την ίδια στιγμή, οι αρχές έχουν ήδη προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις για εμπρησμούς στην Αχαΐα, με έναν 19χρονο να έχει ομολογήσει τη συμμετοχή του, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια των καταστροφικών πυρκαγιών.

    Δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση:

    spyros-martikas-anartisijpg.jpg

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βιβλίο με φωτογραφίες gay ζευγαριών του 19ου αιώνα κάνει θραύση παγκοσμίως

    Πρόκειται για μια μοναδική συλλογή φωτογραφιών από τον 19ο...

    Μάικλ Θίβις: Ο Έλληνας που «χιόνισε» με πορνό την Αμερική

    Το φτωχόπαιδο δύο μεταναστών που ξεκίνησε από ένα περίπτερο...

    Συλλογή σεληνιακής σκόνης με αντίτιμο ενός δολαρίου

    Μια πρωτόγνωρη αγορά δημιουργείται στη Σελήνη, καθώς η αμερικανική...

    H ιστορία του τάφου του μεγάλου ποιητή Ανδρέα Κάλβου στην Αγγλία

    Από βέβαιη καταστροφή γλίτωσε ο τάφος του Ανδρέα Κάλβου...