Σπύρος Μαρτίκας: Αγανάκτιση για τους εμπρηστές

    Ημερομηνία:

    Η χώρα συνεχίζει να μετρά πληγές από τα πύρινα μέτωπα που σάρωσαν περιοχές σε Αχαΐα, Χίο και Ζάκυνθο, καταστρέφοντας περισσότερα από 100.000 στρέμματα γης.

    Μέσα σε αυτό το κλίμα απογοήτευσης, ο Σπύρος Μαρτίκας εξέφρασε δημόσια την αγανάκτησή του με ένα μήνυμα στα social media.

    Ο πρώην παίκτης του Survivor έγραψε χαρακτηριστικά:

    «Σε αυτή τη χώρα τελικά ζούνε εγκληματίες και συνένοχοι! Ζούνε άβουλα πλάσματα που δεν μιλάνε, δεν ψηφίζουν, δεν υπάρχουν! Κανάλια μην κάνετε πολύ φασαρία, θα ξυπνήσετε τους Έλληνες!»

    Συνεχίζοντας, πρόσθεσε:

    «Μια χώρα χωρίς παιδεία, χωρίς νόμους, χωρίς αξιοκρατία, χωρίς τάξη, χωρίς σύνορα, χωρίς ελπίδα! Όσο υπάρχουν Έλληνες αυτή η χώρα θα πεθαίνει! Αδιάφοροι σημαίνει εγκληματίες συνένοχοι!»

    Την ίδια στιγμή, οι αρχές έχουν ήδη προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις για εμπρησμούς στην Αχαΐα, με έναν 19χρονο να έχει ομολογήσει τη συμμετοχή του, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια των καταστροφικών πυρκαγιών.

    Δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση:

    spyros-martikas-anartisijpg.jpg

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έξυπνα ρολόγια: Το μέλλον της υγείας και η αμηχανία των γιατρών

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ad%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bd%ce%b1-%cf%81%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1/

    Βουλή: Δεν αποκλείουν αιφνιδιασμό με τον εκλογικό νόμο

    Καμπανάκια χτυπούν στην αντιπολίτευση με αφορμή τη συζήτηση που...

    Έρχεται η Intervision 2025: Οι χώρες που θα λάβουν μέρος στη «ρωσική Eurovision»

    Η Ρωσία, έπειτα από τον αποκλεισμό της από τη Eurovision, ανακοινώνει...