Σπύρος Μπιμπίλας για Σοφία Σεϊρλή: «Έφυγες τόσο απρόσμενα κι άδικα»

    Ημερομηνία:

    Το Σάββατο 16 Αυγούστου στις 11:00, φίλοι και γνωστοί της Σοφίας Σεϊρλή θα συγκεντρωθούν στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας για να της πουν το τελευταίο αντίο όπως γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

    Η 77χρονη ηθοποιός έχασε τη ζωή της από πνιγμό στους Φούρνους Ικαρίας, όταν επιχείρησε να κολυμπήσει από την παραλία Καμάρι προς το μικρό νησάκι του Αγίου Μηνά, διανύοντας μεγάλη θαλάσσια απόσταση. Ωστόσο, η Σοφία Σεϊρλή δεν τα κατάφερε, καθώς παρασύρθηκε από ισχυρά θαλάσσια ρεύματα, ενώ βρισκόταν στα ανοιχτά. Όταν η φίλη της είδε ότι δεν επέστρεφε, κάλεσε τις αρχές και τότε, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

    Στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε: «Την αγαπημένη μας φίλη και σπουδαία συνάδελφο Σοφία θα αποχαιρετήσουμε με θλίψη όσοι μπορέσουμε, μιας και πολλοί λείπουν λόγω Δεκαπενταύγουστου, στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας στις 11 το πρωί το Σάββατο 16 Αυγούστου… Καλό ταξίδι, αγαπημένη μας, που έφυγες τόσο απρόσμενα κι άδικα».

    Δείτε τη δημοσίευση

    Σπύρος Μπιμπίλας για Σοφία Σεϊρλή: «Έφυγες τόσο απρόσμενα κι άδικα»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Όταν το ChatGpt παρομοιάζει λαϊκούς τραγουδιστές με μέταλ μπάντες – Ο Διονυσίου σαν Black Sabbath και ο Καζαντζίδης, Led Zeppelin

    «Μονοπάτια» και παράλληλα συμπάντα που ούτε μπορούμε να διανοηθούμε,...

    Χρήστος Μπούρας: Από τους 20.000 υπό διαγραφή φοιτητές, μόλις 850 ζητούν επανεγγραφή

    «Οι εκτιμήσεις που υπάρχουν είναι ότι περίπου σε 10...

    Διακοπές στο Μπαλί με τον κατά 13 χρόνια μικρότερο σύντροφό της έκανε γνωστή Ελληνίδα

    Σε έναν αγαπημένο της προορισμό, το Μπαλί, ταξίδεψε και...