Σπύρος Μπιμπίλας – Κολωνός: Η απάντηση για την κοινή φωτογραφία με τον 53χρονο

    Ημερομηνία:

    Αποτροπιασμό προκαλούν καθημερινά οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, την ίδια στιγμή που τη Δευτέρα (17/10) η 37χρονη μητέρα του κοριτσιού προφυλακίστηκε. Μετά την απολογία της για διακεκριμένη μαστροπεία, ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν ότι η μητέρα της 12χρονης, η οποία αρνείται τις κατηγορίες, δεν έπεισε ότι είναι αμέτοχη σε όσα βίωνε το παιδί.

    Φλίγκος

    Όπως είχε γίνει γνωστό στην αρχή της υπόθεσης, ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος της φρικιαστικής υπόθεσης συναναστρεφόταν με αναγνωρίσιμα πρόσωπα, μεταξύ αυτών και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

    ICECAP

    Ο πρόεδρος του ΣΕΗ το βράδυ της Δευτέρας, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, απάντησε για τη φωτογραφία που κυκλοφορεί με τον ίδιο δίπλα στον 53χρονο.

    «Αισθάνομαι ότι ζω μέσα σε ένα καθεστώς βόθρου. Με πληροφόρησε κάποιος φωτογράφος ότι υπάρχει μια φωτογραφία μου με αυτόν. Ούτε και με ενδιαφέρει αν υπάρχει, αλλά επειδή αισθάνθηκα ότι πήγε να με προστατεύσει από κάτι περίεργο, ούτε και με αφορά» εξήγησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η «επίθεση αγάπης» του Τραμπ στο Ριάντ, το ράπισμα στο Ισραήλ και τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια

    Ο Ντόναλντ Τραμπ στο Ριάντ πήγε με πλάνο και στόχο. Στην...

    Τελευταίο κουδούνι της χρονιάς για τα λύκεια την Πέμπτη

    Τη λήξη των μαθημάτων για τη σχολική χρονιά 2024-25...

    Θεσσαλονίκη: Έκανε κεφαλοκλείδωμα στη γυναίκα του…για να ξυπνήσει

    Με έναν απίστευτο τρόπο, ο οποίος τον έστειλε στα...