ΣΠΥΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ: Ο Αλεξόπουλος κατέθεσε συνδυασμό, αλλά κανείς στην φωτογραφία δεν ψηφίζει στην Δυτ. Αχαϊα! Ούτε ο ίδιος!

    Ημερομηνία:

    Η παράταξη του Σπύρου Μυλωνά, Δημάρχου Δυτ. Αχαϊας ανακοίνωσε:
    Δύο φωτογραφίες-δύο κόσμοι
    Η κατάθεση του ψηφοδελτίου αποτελεί μία κορυφαία πράξη, μια σημαντική στιγμή για την ολοκλήρωση μιας προσπάθειας προς τις εκλογές. Εκεί θέλεις να έχεις τους ανθρώπους με τους οποίους αγωνίστηκες και μόχθησες, τους συνεργάτες σου, τους ανθρώπους που έδωσες μαζί αυτή τη μάχη. Θέλεις εκεί να έχεις τους ανθρώπους που αύριο θα είναι μαζί σου, δίπλα σου στον καθημερινό αγώνα.
    Στην πρώτη φωτογραφία εικονίζεται ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς ενώ καταθέτει το συνδυασμό του. Περιστοιχίζεται από συνεργάτες και φίλους. Το κοινό τους γνώρισμα είναι ότι ψηφίζουν όλοι στη Δυτική Αχαΐα.
    Στη δεύτερη φωτογραφία εικονίζεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Περιστοιχίζεται από συνεργάτες και φίλους. Το κοινό τους γνώρισμα είναι ότι κανείς τους δεν ψηφίζει στη Δυτική Αχαΐα. Ούτε καν ο υποψήφιος Δήμαρχος.
    Πράγματι. Δύο φωτογραφίες, δύο κόσμοι.
    ΣΠΥΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ: Ο Αλεξόπουλος κατέθεσε συνδυασμό, αλλά κανείς στην φωτογραφία δεν ψηφίζει στην Δυτ. Αχαϊα! Ούτε ο ίδιος!
    ΣΠΥΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ: Ο Αλεξόπουλος κατέθεσε συνδυασμό, αλλά κανείς στην φωτογραφία δεν ψηφίζει στην Δυτ. Αχαϊα! Ούτε ο ίδιος!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ο Ανδρουλάκης και το κράνος

    «Είναι ώρες ευθύνης… Πέραν δηλαδή της πολιτικής κριτικής, θα...

    Σήμερα η κηδεία του Απόστολου Βεσυρόπουλου – Η επιθυμία της οικογένειας

    Στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Αλεξάνδρεια της...

    EΛ.ΑΣ.: Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους – Ενημερωτική δράση στη Ναυπακτία

    Με επιτυχία υλοποιήθηκε στις 20-8-2025, ενημερωτική δράση, στη Ναυπακτία,...

    Δορυφορικά δεδομένα αποκαλύπτουν: Σημαντική αύξηση θερμοκρασίας εδάφους μετά τις πυρκαγιές σε Δυτική Αχαΐα και Πάτρα – ΧΑΡΤΗΣ

    Δορυφορικά δεδομένα καταδεικνύουν πως η καταστροφή δασικής βλάστησης λόγω πυρκαγιάς συνεπάγεται...