Στα 1.496 τα νέα κρούσματα – 284 οι διασωληνωμένοι, 17 θάνατοι

    Ημερομηνία:

    Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 1496 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 167549, εκ των οποίων 51.9% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 6073 (3.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 53600 (61.0%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    284 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 έτη. 202 (71.1%) εκ των διασωληνωμένων είναι άνδρες. To 85.6%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.1185 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

    Τέλος, έχουμε 17 νέους θανάτους από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 6034 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 3547 (58.8%) άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγρότες: Μηχανοκίνητη πορεία στον Πύργο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

    Μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποίησαν οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες της...

    Στην Πάτρα για το βιβλίο του ο Αλέξης Τσίπρας την άλλη εβδομάδα

    Στην Πάτρα αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο...

    «Όλα τριγύρω αλλάζουνε»: Ένα βιβλίο για την Πάτρα από τον Διονύση Ζακυνθινό

     Ένα βιβλίο για την Πάτρα του χθες, του σήμερα,...

    Eγινε στην Πάτρα η νεκροψία του Λίο – Αύριο το τελευταίο αντίο

    Την Τετάρτη στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής...