Στα 1.790 τα νέα κρούσματα – 371 οι διασωληνωμένοι, 29 θάνατοι

    Ημερομηνία:

    Στην ενημέρωση της Παρασεκυής από τον ΕΟΔΥ, για την πορεία της πανδημίας κορονοϊού, αναφέρονται τα εξής:

    Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.790, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 188.201 (ημερήσια μεταβολή +1.0%), εκ των οποίων 51.8% άνδρες.  Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 62 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.462 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

     

    Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 29, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 6.439 θάνατοι. Το 95.7% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

     

    Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 371 (71.4% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 έτη. To 84.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.326 ασθενείς. Οι νέες εισαγωγές ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 270 (ημερήσια μεταβολή -7.53%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 273 ασθενείς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συγκινεί η Καλομοίρα: «Αυτός ο μήνας ήταν πολύ δύσκολος για εμένα και την οικογένειά μου»

    Για την απώλεια του πεθερού της και για το πόσο δύσκολα έχει περάσει εκείνη και η οικογένειά της τις...

    Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών συμπλήρωσε ένα χρόνο σχέσης και είναι full in love!

    Η σχέση τους κρατάει εδώ και ένα χρόνο και...

    Χωρίς προαστιακό για 9 ημέρες η Πάτρα – Με λεωφορεία τα δρομολόγια

    Διακόπτονται όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Πάτρας, από Πέμπτη 3...

    Σάλος με συνοδό κυρίων που εξαπατούσε πελάτες παριστάνοντας την Παπαδιά

    Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τις δεκάδες καταγγελίες συμπολιτών μας...