Στα 1195 τα νέα κρούσματα – 246 οι διασωληνωμένοι, 19 θάνατοι

    Ημερομηνία:

    Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 1195 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 162107, εκ των οποίων 51.9% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 6010 (3.7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 51438 (62.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    246 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 έτη. 179 (72.8%) εκ των διασωληνωμένων είναι άνδρες. To 86.6%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.1155 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

    Τέλος, έχουμε 19 νέους θανάτους από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 5922 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 3485 (58.8%) άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.5% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτική Ελλάδα: Πάνω από 1.000 παραβάσεις βεβαιώθηκαν την 22η εβδομάδα της εκστρατείας για το κράνος

    Συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι ενημερωτικές δράσεις της Ελληνικής...

    Πάτρα: “Εφυγε” από τη ζωή ο Χρήστος Σπατιώτης – Εργαζόταν στο ΚΤΕΛ

    KHΔΕΙΑ Τον Πολυαγαπημένο μας ΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΠΑΤΙΩΤΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ Κ.Τ.Ε.Λ. = ΕΤΩΝ 67 = κηδεύουμε...

    Επίδειξη Μόδας του Συλλόγου “Κόβω – Ράβω – Δημιουργώ”

    Με συμμετοχή και της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ. Ο Σύλλογος Κόβω...

    Διεθνές Συνέδριο ONE-Bridge in Health στο Πανεπιστήμιο Πατρών

    Το Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ποιότητας Ζωής της Ιατρικής Σχολής...