Στα 88 τα παιδιά που νοσηλεύονται με κορωνοϊό, «έχουν διπλασιαστεί οι εισαγωγές στην Παιδιατρική του Ρίου»

    Ημερομηνία:

    Eνα άλλο βρέφος 38 ημερών από τον Πύργο δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο του Ρίου. Η κατάσταση υγείας του αγοριού πάντως δεν εμπνέει ανησυχία.

    «Τα μωρά που νοσηλεύουμε στη μονάδα είναι σχετικά καλά» τόνισε ο διευθυντής Παιδιατρικής στο Νοσοκομείο Ρίου, Γαβριήλ Δημητρίου.

    Συνολικά 88 παιδιά νοσηλεύονται σε όλη τη χώρα με τον διευθυντή της παιδιατρικής στην Πάτρα να βλέπει διπλασιασμό των νοσηλειών αλλά ηπιότερη νόσο.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    «Από τις αρχές Δεκεμβρίου έχουν διπλασιαστεί οι εισαγωγές θετικών παιδιών στην παιδιατρική. Έχουμε νοσηλεύσει 208 παιδιά εκ των οποίων τα 48 είναι από 1η Δεκεμβρίου και μετά» πρόσθεσε ο κ. Δημητρίου.

    Καθησυχαστική εμφανίστηκε η Βάνα Παπαευαγγέλου, την Πέμπτη, τονίζοντας πως η διάρκεια της νοσηλείας των παιδιών έχει μειωθεί αισθητά. «Δεν έχουμε μεγάλη αύξηση. Έχουμε πιο πολλές εισαγωγές τα παιδιά όμως πάνε γρήγορα σπίτι τους και έχουμε σημαντικά λιγότερες περιπτώσεις παιδιών που χρειάζονται οξυγόνο» ανέφερε η καθηγήτρια Παιδιατρικής.

    Συνολικά 46.000 παιδιά βρέθηκαν θετικά τις δύο πρώτες εβδομάδες επαναλειτουργίας των σχολείων, με 1 στα 3 νέα κρούσματα να αφορά παιδί.

    Ένας στους τέσσερις ασθενείς Covid 19 την εβδομάδα 10 – 16 Ιανουαρίου 2022 ήταν κάτω των 17 ετών ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιώργος Μαζωνάκης: Ζωντανή εμφάνιση – έκπληξη στην Ταράτσα του Φοίβου Δεληβοριά

    Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη πού θα τραγουδά...

    Ο Πορτογάλος καλλιτέχνης Jorge Charrua έρχεται στην Πάτρα για το ArtWalk 10

    Η Πάτρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον διεθνώς αναγνωρισμένο καλλιτέχνη...

    Πάτρα: Εξετάζονται πάνω από 15 υποθέσεις! Οι γιατροί «αδειάζουν» ιατροδικαστές

    Πρώτη η «Πολιτεία» έφερνε στο φως της δημοσιότητας πριν...

    Σχολεία: Απουσίες, απαλλαγές από μαθήματα και χρήση κινητών τηλεφώνων – Τι ισχύει τη νέα χρονιά

    Οι απουσίες στα σχολεία, είναι ένα θέμα που απασχολεί έντονα...