Στα δικαστήρια Κεφαλονιάς οι 3 κατηγορούμενοι για το θάνατο της Μυρτούς

Ημερομηνία:

Στο Δικαστικό Μέγαρο οδηγήθηκαν σήμερα οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας της Μυρτούς Κότσωρου, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία των συμπληρωματικών απολογιών τους.

Πρώτος πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου ο πρώην αρσιβαρίστας, ο οποίος κλήθηκε να δώσει συμπληρωματική απολογία.

Ακολούθησε ο αλλοδαπός συγκατηγορούμενός του, ενώ τελευταίος οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών ο τρίτος κατηγορούμενος, ο οποίος, σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, φέρεται να οδήγησε τη Μυρτώ στο δωμάτιο όπου εκτυλίχθηκε το μοιραίο περιστατικό.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι των κατηγορουμένων, ενώ στο σημείο βρίσκονταν και λίγοι φίλοι της οικογένειας της Μυρτούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία των απολογιών αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της ημέρας. Μετά την ολοκλήρωσή της, οι τρεις κατηγορούμενοι αναμένεται να μεταχθούν εκ νέου στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατούνται.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Τουρκία: Γενικευμένη σύρραξη μέσα στο ρινγκ! Επεσε πολύ ξύλο – βιντεο

Μετά τη λήξη του αγώνα στην Κωνσταντινούπολη, ο Umut...

Kόντρα του Αχιλλέα Μπέου με τον Πατρινό περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα: Πεταμένα λεφτά

ΜΠΕΟΣ ΣΕ ΚΟΥΡΕΤΑ: «ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ»! 🗣️ «Όταν κάνεις έργα και...

Yπ. Εργασίας: Nομοσχέδιο που oριοθετεί την χρήση AI στην αγορά εργασίας

Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, το...