Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα την Τρίτη ο Ν. Δένδιας

    Ημερομηνία:

    Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί αύριο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου θα συναντηθεί με τον Εμιρατινό ομόλογό του, σεΐχη Abdullah bin Zayed Al Nahyan.

    Σημειώνεται ότι είναι η τέταρτη επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στα Εμιράτα από ανάληψης καθηκόντων του, γεγονός που υποδηλώνει τους ιδιαίτερα στενούς δεσμούς μεταξύ των δύο κρατών.

    Στο επίκεντρο των συνομιλιών, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, αναμένεται να βρεθεί η διμερής στρατηγική συνεργασία, στη συνέχεια της υπογραφής της Συμφωνίας σε θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας τον περασμένο Νοέμβριο, οι πρόσφατες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο υπό το φως της πρόσφατης επίσκεψης του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών στην Αθήνα, καθώς και οι ευρύτερες εξελίξεις στην Μέση Ανατολή και τον Κόλπο.

    Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Αμπου-Ντάμπι, ο υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί επίσης τους νέους χώρους της ελληνικής πρεσβείας.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το νέο μεγάλο project Πατρινού επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη

    Το νέο project της Dimand στη Θεσσαλονίκη -Το τρίτο της...

    Πάτρα: Αγρια επίθεση 15 ατόμων σε νεαρό! Τον έστειλαν στο Νοσοκομείο

    Ένα τηλεφώνημα κινητοποίησε τα ξημερώματα την Αστυνομία, για άγριο...

    Οι επενδύσεις της Σκλαβενίτης και η αγορά της Πολωνίας

    Μεγάλα επενδυτικά σχέδια έχουν στη Σκλαβενίτης η οποία έχει...