Στα Καλάβρυτα με τα ντραμς ο Ανδρέας Λοβέρδος! Παίζει μουσική στο Σκεπαστό

    Ημερομηνία:

    Μπορεί να έχει αφήσει για λίγο την πολιτική σκηνή, όμως ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν μένει άπραγος. Αυτό το καλοκαίρι τον βρίσκει να συνεχίζει με αφοσίωση το νέο του πάθος: τα ντραμς.

    Απόψε το βράδυ, Παρασκευή, θα εμφανιστεί στο Σκεπαστό Καλαβρύτων μαζί με τη Νάντια και τον Νίκο Καραγιάννη και όλη την ορχήστρα, κατόπιν πρόσκλησης του δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου.

    «Η μισή ντραμς είναι δική μου, την κουβαλάω με το αυτοκίνητό μου», λέει χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός, αποκαλύπτοντας και το μεράκι του για την προετοιμασία: «Η συναυλία ξεκινά στις 9 το βράδυ, αλλά εγώ θα είμαι τέσσερις ώρες νωρίτερα εκεί για να στήσουμε τα όργανα».

    Ο ίδιος δεν κρύβει την περηφάνια του για τη μουσική του πρόοδο: «Πήρα πτυχίο στα ντραμς από το University of West London και πλέον έχω ξεκινήσει μαθήματα τζαζ. Σε έναν χρόνο θα είμαι έτοιμος να συμμετάσχω σε μπάντα!», δηλώνει.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    10 διάσημοι άντρες που ήταν “γερά ποτήρια” – Δείτε τι έπιναν

    Το αλκοόλ είναι είναι αναμφισβήτητα μια από τις μεγαλύτερες...

    Βασίλης Μπισμπίκης: «Ζητώ δημόσια συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα»

    Αποκλειστικά στην κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι μίλησε ο...

    Ωνάσης : Τι είχε είχε ζητήσει από τον Ζαμπέτα όταν πέθανε ο γιός του

    Μια άγνωστη λεπτομέρεια από το παρελθόν του Γιώργου Ζαμπέτα,...