Στα Κέντρα Υγείας της Πάτρας η Κατερίνα Σολωμού – «Άμεσες προσλήψεις και κτιριακή αναβάθμιση»

    Ημερομηνία:

    Επισκέψεις σε μονάδες Πρωτοβάθμιας Υγείας πραγματοποίησε η καθηγήτρια Ιατρικής και υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κατερίνα Σολωμού. Αμέσως μετά τόνισε σε δηλώσεις της:

    «Θέλω να συγχαρώ όλους τους εργαζόμενους στα Κέντρα Υγείας αστικού τύπου, ιατρούς και λοιπό προσωπικό, για την προσφορά τους στην καθημερινότητα των πολιτών.

    GLEARNET

    Απαιτείται άμεση πρόσληψη ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού. Επίσης, εμπλουτισμός σε ειδικότητες απαραίτητες για την λειτουργία των Κέντρων Υγείας Αστικού τύπου, σε 24ωρη βάση, έτσι ώστε να αποσυμφορηθούν τα δημόσια Νοσοκομεία και να παρέχονται ποιοτικές υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας και επείγουσας ιατρικής.

    Ειδικότερα για τα αστικά Κέντρα Υγείας Γερμανού και Ζαρουχλεϊκων επιβάλλεται  η μετεγκατάστασή τους σε μεγαλύτερες και καταλληλότερες κτιριακές εγκαταστάσεις και η ενδυνάμωσή τους με υλικοτεχνικό εξοπλισμό».

     

    Στα Κέντρα Υγείας της Πάτρας η Κατερίνα Σολωμού – «Άμεσες προσλήψεις και κτιριακή αναβάθμιση» Στα Κέντρα Υγείας της Πάτρας η Κατερίνα Σολωμού – «Άμεσες προσλήψεις και κτιριακή αναβάθμιση» Στα Κέντρα Υγείας της Πάτρας η Κατερίνα Σολωμού – «Άμεσες προσλήψεις και κτιριακή αναβάθμιση» Στα Κέντρα Υγείας της Πάτρας η Κατερίνα Σολωμού – «Άμεσες προσλήψεις και κτιριακή αναβάθμιση»

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτοί οι άνδρες κάνουν σεξ πιο συχνά

    Οι πιο ψηλοί άνδρες τείνουν να κάνουν σεξ πιο συχνά υποστηρίζει...

    Οι 25 καλύτερες ατάκες που έχουν ειπωθεί για το σεξ

    Σεξ! Είναι η μόνη λέξη που είμαστε σίγουροι ότι...

    Τατουάζ στο αιδοίο: «Πονάει αλλά είμαι γενναία»

    Τα τατουάζ είναι μια τέχνη που τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει...

    Τα 10 πράγματα που παρατηρούν συνήθως οι γυναίκες μόλις σε γνωρίσουν

    Όσο κοινότυπο και αν σου ακούγεται, έχεις μόνο μια...