Σταμάτης Γονίδης: Επιμένει ότι μετακινεί αντικείμενα με την δύναμη της πίστης του

    Ημερομηνία:

    Ο Σταμάτης Γονίδης επαναλαμβάνει ότι με τη δύναμη της πίστης μπορεί να μετακινήσει αντικείμενα. Στα ειρωνικά σχόλια ορισμένων, απαντά πως δεν τον ενοχλούν και δεν τον κάνουν να αναθεωρήσει.

    Ο Σταμάτης Γονίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για παλαιότερη δήλωσή του, πως μετακινεί αντικείμενα με την δύναμη της πίστης του. Όταν ο δημοσιογράφος αναφερόμενος σε αυτή τη δήλωση του είπε πως «κάποιοι μπορεί να μην σας πιστέψουν», ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέφερε ότι «δεν πειράζει, αυτοί που με γνωρίζουν ξέρουν. Αυτό είναι ένα χάρισμα που το έχουν αρκετοί άνθρωποι.

    «Το βράδυ όταν έχω να πάω κάπου, κοιμάμαι τρεις ώρες, αλλά μπορεί να κάνω προσευχή με το κομποσκοίνι για ώρες. Το κάνω κάθε βράδυ. Η μετάνοια είναι που σε σώζει, τίποτα άλλο. Όλες οι αμαρτίες, μετανοείς και ο Θεός σε δέχεται».

    «Χρειάζομαι κι άλλη πίστη. Πάντα ήμουν δύσπιστος και για να πιστέψω πρέπει να πάρω σημάδια. Και στο μπάνιο που έπεσα ήταν για να ξυπνήσω» είχε πει σε άλλη του συνέντευξη, πριν από λίγες μέρες.

    Αναφορικά με το βιβλίο του, είχε πει πως το έγραψε μέσα σε ένα βράδυ: «Τον “Ιπτάμενο Λαγό” τον έγραψα σε ένα βράδυ. Ο καλλιτέχνης πρέπει να αγαπάει και να συγχωρεί διπλά. Μεγαλώνοντας καταλαβαίνεις ότι αυτά που έχεις πάρει είναι δώρα από τον Θεό και τον κόσμο. Οφείλεις να είσαι πιο πνευματικός και να λες την αλήθεια. Γιατί ο Χριστός δεν είπε ποτέ ψέματα. Άργησα να τον γνωρίσω, αλλά ήταν η κατάλληλη στιγμή».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Εφιάλτης για γυναίκα στην Αγία Τριάδα μετά τον Επιτάφιο

    Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, όταν άγνωστος...

    ΠΑΤΡΑ: Η 14χρονη Γεωργία εξαφανίστηκε ξανά λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της

    Νέο "θρίλερ" με το 14χρονο κορίτσι που είχε εξαφανιστεί στην Πάτρα...

    Τροχαίο τη νύχτα στην Δυτική Αχαϊα! Δύο μηχανάκια με ΙΧ

    Τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες σημειώθηκε το βράδυ της...

    Αγρίνιο: Εντυπωσιακά και φέτος τα Χαλκούνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Μετά την αποχώρηση των Επιταφίων των πέντε κεντρικών ενοριών...