Στάθης Αγγελόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο τραγουδιστής

    Ημερομηνία:

    Αναβλήθηκε για τις 12/6 η δίκη του Στάθη Αγγελόπουλου στο Αυτόφωρο, με τον γνωστό τραγουδιστή να αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

    Μάλιστα το δικαστήριο ήρε την κράτηση του τραγουδιστή και του έθεσε τον όρο της μη προσέγγισης της παθούσας με οποιοδήποτε τρόπο. Σε βάρος του Στάθη Αγγελόπουλου η εισαγγελία είχε ασκήσει νωρίτερα ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

    Ο  κατηγορούμενος, μετά το επεισόδιο με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Κουτσαντώνη, είχε παραπεμφθεί να δικαστεί από το αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο.

    Οι δηλώσεις του τραγουδιστή

    Φλίγκος

    Εν τω μεταξύ, αρνητικός απέναντι στις κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας εμφανίστηκε ο Στάθης Αγγελόπουλος, μετά τη σύλληψή του, το απόγευμα της Δευτέρας 9 Ιουνίου, καθώς σημειώθηκε έντονο επεισόδιο ανάμεσα σε εκείνον και στην πρώην σύζυγό του.

    Όπως υποστήριξε ο τραγουδιστής, δεν διανοήθηκε ποτέ να ασκήσει σωματική βία. Ο Στάθης Αγγελόπουλος μεταφέρθηκε σήμερα, Τρίτη 10 Ιουνίου στον εισαγγελέα μετά τη σύλληψή του. Σε δηλώσεις που έκανε ο τραγουδιστής στην εκπομπή «Happy Day» εξήγησε αναλυτικά τι συνέβη, όταν επέστρεψε από το Λονδίνο, όπου είχε ταξιδέψει για επαγγελματικούς λόγους και ξαφνικά, όπως υποστήριξε αντίκρισε την πρώην σύζυγό του στο σπίτι του, όπου μένει ο γιος τους.

     

     

     

     

    Δηλώσεις Στάθη Αγγελόπουλου

    Ο τραγουδιστής ανέφερε, ότι εκείνος και η πρώην σύζυγός του είχαν μία έντονη συζήτηση, με αποτέλεσμα η γυναίκα να καλέσει την Αστυνομία. Μάλιστα τόνισε, ότι δεν ισχύει η κατηγορία της ενδοοικογενειακή βίας, όπως γράφεται σε ορισμένα μέσα. Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Πρώτα από όλα δεν ισχύει η ενδοοικογενειακή βία, που διάβασα σε sites. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ουδεμία στιγμή πέρασε από το μυαλό μου να σηκώσω χέρι ή να σπρώξω. Πήγα στο σπίτι μου και όχι στης κυρίας Κουτσαντώνη, που φιλοξενώ τον γιο μου κι εκείνος επειδή έλειψα στο Λονδίνο περίπου για δέκα ημέρες, για επαγγελματικές υποχρεώσεις, φιλοξένησε τη μητέρα του. Ανέβηκα στο σπίτι μου, είχα μια συζήτηση με τη Μαρία, η οποία δημιούργησε μία ένταση και είχαμε έντονους διαλόγους. Δεν έχει γίνει κάτι άλλο. Εκείνη κάλεσε την Αστυνομία και μου έλεγε “θα δεις τι θα γίνεις”. Τσακωθήκαμε, γιατί έλεγα στην πρώην σύζυγό μου να φύγει από το σπίτι μου. Από εκεί ξεκίνησε η όλη ιστορία. Δεν διώκομαι ποινικά από την κυρία Κουτσαντώνη, ούτε εγώ επιθυμώ να τη μηνύσω. Δεν έχει γίνει κάτι. Έχει τελειώσει εκείνη η ιστορία στο τμήμα, αλλά επειδή άλλαξε ο νόμος για την ενδοοικογενειακή βία, θα παραμείνω στο τμήμα και θα πάω το πρωί στα δικαστήρια».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Προς παραμονή στον Ολυμπιακό ο Μιλουτίνοφ – Η αντίδραση του Γιαννακόπουλου στη ρελάνς των Αγγελόπουλων

    Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ φαίνεται πως αποτελεί μήλον της έριδος για όλη...

    ΠΑΤΡΑ: 7 συνοικίες δεν θα έχουν νερό σήμερα – ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ

    Επείγουσες εργασίες σε αντλιοστάσιο, θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη 11 Ιουνίου,...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή & θα κηδευτούν την Τετάρτη 11 & την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2025

    ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά, αδελφή & θεία ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ χήρα...

    Ελλάδα – Βουλγαρία 4-0: «Έβρεξε» πάλι γκολ για την Εθνική στο Ηράκλειο

    Με τέσσερα γκολ στο β΄ ημίχρονο η εθνική νίκησε...