flamis.gr
Ενημερωτικό Portal, Πάτρα, Αχαΐα

ΣΤΑΘΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ: Οι Γκαίμπελς βγήκαν και πάλι παγανιά

Tου Στάθη Κεραμιδά, δημοσιογράφου, άμισθου συμβούλου Δημάρχου Πατρέων
Οργιάζει και πάλι στην Πάτρα ο πουριτανισμός της πολιτικο-δημοτικής και δημοσιογραφικής καφρίλας.
Στο στόχαστρό τους είναι ο Δήμαρχος τον οποίο προσπαθούν να πλήξουν με μεθόδους Γκαίμπελς.
Αυτόν εγκαλούν για δύο υποθέσεις: Η μία για εμπλοκή Αντιδημάρχου σε επεισόδιο με 50 χρονη γυναίκα και η άλλη για εργασιακό μπούλινγκ και δήθεν σεξουαλική παρενόχληση από άλλο Αντιδήμαρχο.
Στην πρώτη υπόθεση, κατηγορούν τον Δήμαρχο γιατί δεν απέπεμψε τον Αντιδήμαρχο από την πρώτη στιγμή, όταν : Δεν είχε υποβληθεί μήνυση στην Αστυνομία, δεν υπήρξε καταγγελία στο δήμο, δεν υπήρχε βεβαίωση ιατροδικαστική για τον ΄΄άγριο ξυλοδαρμό΄΄ και δεν υπήρχαν μαρτυρίες ώστε να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα .
Παρά ταύτα ήθελαν από τον Δήμαρχο να γίνει…αστυνόμος Κάλλαχαν να βγάλει πόρισμα εντός 24 ωρών, ενώ προηγουμένως να έχει καρατομήσει τον αντιδήμαρχο και να τον έχει καταστήσει ένοχο !
Δεν τους έφθανε ούτε η παραίτηση του Αντιδημάρχου με τους λόγους που ο ίδιος επικαλέστηκε γι αυτό συνέχισαν να εκτοξεύουν πυρά εναντίον του Δημάρχου.
Κι επειδή ΄΄στη βράση κολλάει το σίδερο΄΄ ξέθαψαν μια άλλη παλιά υπόθεση, η οποία έχει κριθεί από τον Αύγουστο του 2020 και ήταν αθωωτική για τον Αντιδήμαρχο.
Τι είχε συμβεί ;
Ο Αντιδήμαρχος με την Διευθύντρια της Υπηρεσίας, είχαν συχνές προστριβές γιατί η εν λόγω υπάλληλος ήθελε να καθορίζει την πολιτική της Αντιδημαρχίας.
Αυτό δε γινόταν αποδεκτό και η Διευθύντρια έκανε καταγγελία στον Δήμαρχο. Ο Πελετίδης διέταξε αμέσως ΕΔΕ. Οι υπηρεσιακοί παράγοντες που διενήργησαν την ΕΔΕ είπαν στο πόρισμά τους πως οι αναφορές της Διευθύντριας ήταν ψευδείς.
Η ίδια προσέφυγε και στην Ανεξάρτητη Αρχή ΄΄Συνήγορος του Πολίτη΄΄ όπου το πόρισμα που εκδόθηκε αναφέρει πως τα καταγγελλόμενα από τη Διευθύντρια, είναι ανυπόστατα.
Κι ενώ ο Αντιδήμαρχος έχει αθωωθεί από όλα τα αρμόδια όργανα, σημερινά δημοσιεύματα τον παρουσίαζαν ως κατηγορούμενο !
Γιατί συμβαίνουν όλ΄αυτά στην Πάτρα κάθε φορά με τους ίδιους πρωτεργάτες ;
Υπάρχει αιτία. Κι αυτή είναι ότι οι πολιτικοί αντίπαλοι του Πελετίδη έχουν πάρει κάποια μηνύματα, αντίστοιχα μ΄εκείνα που είχαν πριν τις εκλογές του 2019 .
Όπως τότε, έτσι και τώρα, επιδίδονται σε σκανδαλολογία. Λάσπη να πέφτει και θόρυβος να γίνεται…
Ποιος δε θυμάται προεκλογικά τι έλεγαν για το σπίτι του Πελετίδη στα Αραχωβίτικα ; Έφθασαν μέχρι τον Άρειο Πάγο και τελικά έσπασαν τα μούτρα τους !
Την ίδια τακτική εφαρμόζουν και τώρα γιατί τα μαντάτα γι αυτούς είναι κατάμαυρα . Βλέπουν τον Πελετίδη στον ύπνο τους καβάλα στ΄άλογο…
Καλπάζει για τρίτη θητεία στο δήμο. Αυτό έδειξε η πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε για την εφημερίδα ΄΄Πελοπόννησος΄΄ και δημοσιεύθηκαν μόνο τα στοιχεία για την Περιφέρεια. Η έρευνα που αφορούσε στο δήμο, μπήκε στη… ναφθαλίνη γιατί δεν βόλευε να βγεί η τεράστια διαφορά του Πελετίδη με τους υπόλοιπους δευτερότριτους.
Διέρρευσαν όμως τα στοιχεία στα κομματικά επιτελεία και όλοι ξέρουν (δεν ήταν τυχαία ούτε η αναφορά Φωτήλα , ο οποίος απευθυνόμενος στον Παπαδημάτο, είπε ΄΄δεν κερδίζεις τον Πελετίδη΄΄).
Αυτή , λοιπόν, είναι η αιτία που εκδηλώνεται τόση λύσσα εναντίον του Δημάρχου.
Μόνο που τον πόλεμο λάσπης τον ξεκίνησαν κάπως νωρίς και θα έχουν κλατάρει μέχρι τις εκλογές του 2023.

Comments are closed.