ΣΤΑΘΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ: Τι θα πει δωρεάν κύριε Πελετίδη; Αφού το τζάμπα πέθανε…

    Ημερομηνία:

    Αδίκως κατηγορήθηκε η Αλεξοπούλου για ΄΄το τζάμπα πέθανε΄΄.
    Δεν ήταν προσωπική της άποψη.
    Φαίνεται πως σε αυτή τη λογική κινείται όλη η ΝΔ.
    Στην Πάτρα το ΄΄φωνάζουν΄΄ κιόλας ότι τα δωρεάν του Πελετίδη κακομαθαίνουν τον κόσμο !
    Σήμερα συζητήθηκε στη Δημοτική Επιτροπή η τιμολογιακή πολιτική των δημοτικών τελών.
    Η παράταξη Πελετίδη εισηγήθηκε για όλη την επικράτεια του δήμου Πατρέων τα τέλη να είναι 1 ευρώ/τ.μ. (όσο ήταν τα τελευταία χρόνια)
    Για να φθάσουν σε αυτό το επίπεδο και μερικές κοινότητες που είχαν χαμηλότερες τιμές, προτάθηκε αύξηση σε αυτές, περίπου, 2 ευρώ το μήνα.
    Επίσης, στις 12 κατηγορίες δημοτών όπου έχουν μηδενικά ή μειωμένα τέλη κατά 50% προστέθηκε μία ακόμη κατηγορία : Των κατοίκων πυρόπληκτων περιοχών με απαλλαγή 100%
    Με βάση τα παραπάνω στοιχεία και συγκριτικά με άλλους δήμους, η Πάτρα εξακολουθεί να έχει τα χαμηλότερα δημοτικά τέλη σε όλη την Ελλάδα !
    Αυτό δεν αρέσει στην αντιπολίτευση του δήμου, κυρίως στις δύο δεξιές παρατάξεις, Σβόλη και Ψωμά.
    Αφού πρώτα σήκωσαν τους τόνους για τα 2 ευρώ αύξηση σε κάποιες κοινότητες, στο τέλος τάχθηκαν υπέρ της ανταποδοτικότητας.
    Ο δε επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κ. Σβόλης (ΝΔ) αντιπρότεινε αύξηση τελών 2,2 ευρώ/τ.μ. δηλαδή διπλάσιες τιμές από αυτές που ισχύουν τώρα ! (είπαμε…΄΄ο τζάμπας πέθανε΄΄!)
    ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ
    Ποιο άλλο μήνυμα έστειλαν οι παρατάξεις της Δεξιάς για να περάσουν το σλόγκαν ΄΄το τζάμπα πέθανε΄΄ ;
    Έχουν σκάσει από το κακό τους καθώς απόφαση της δημοτικής αρχής είναι να παραχωρούνται τα γήπεδα ΔΩΡΕΑΝ στα σωματεία.
    Κι επειδή τρελαίνονται με τα δωρεάν, ψάχνουν να βρουν ΄΄παρατυπίες΄΄ στη χρήση λειτουργίας των δημοτικών γηπέδων !
    Έβγαλαν στη γύρα τα λαγωνικά τους και αναζητούν ΄΄ανασφάλιστους΄΄, ΄΄απλήρωτους΄΄ και…΄΄εθελοντές κομμουνιστές΄΄.
    Όχι μόνο έσπασαν τα μούτρα τους, αλλά όποτε το θέμα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα γίνουν και ρεζίλι !
    Τους πονάει πολύ, επίσης, ότι η δημοτική αρχή έχει μοιράσει πάνω από 10.000 κάρτες ελευθέρας για άθληση , στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο .
    Ότι σχεδόν όλες οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, παρότι η κρατική χρηματοδότηση είναι μηδαμινή.
    Εξάλλου, γνωρίζει η αντιπολίτευση από τις δημοσκοπήσεις (παλαιότερες και πρόσφατες) ότι ο Πελετίδης σαρώνει στη νεολαία της πόλης.
    Και κάνουν προσπάθειες να σπάσουν αυτή τη σχέση.
    Επιδιώκουν – ξέροντας πως ο δήμος δεν έχει προσωπικό – να μην λειτουργούν όλες τις ημέρες τα γήπεδα και να δημιουργηθούν προβλήματα με τις ομάδες που τα χρησιμοποιούν.
    Επομένως, δύο είναι οι στοχεύσεις τους : α) να προκαλέσουν δυσλειτουργία στα γήπεδα, να κλείνουν αυτά λόγω έλλειψης προσωπικού και β) να αναγκαστούν να πληρώνουν στο δήμο όλοι όσοι κάνουν χρήση των αθλητικών του εγκαταστάσεων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στηρίζει την Πένυ Κουσουλού

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b7-%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80/

    Με την Πένυ Κουσουλού ο Ιάσων Φωτήλας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%ad%ce%bd%cf%85-%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%8d-%ce%bf-%ce%b9%ce%ac%cf%83%cf%89%ce%bd-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%ae%ce%bb%ce%b1%cf%82/

    Η Αιγιώτισσα Μαρία Καλλιμάνη στη νέα ταινία του Μπραντ Πιτ που γυρίζεται στην Ύδρα

    Η ελληνική παρουσία στο Χόλυγουντ συνεχίζει να δυναμώνει, με...