Στάθης Μαντζώρος: Μάχη για τη ζωή του μετά από βαρύ εγκεφαλικό – Δημόσια έκκληση από τον Ιωάννη Παπαζήση

Ημερομηνία:

Ο Στάθης Μαντζώρος δίνει μάχη για τη ζωή του, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, με τον καλό του φίλο και συνάδελφο Ιωάννη Παπαζήση να γνωστοποιεί την κατάστασή του και να ζητά στήριξη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ο ηθοποιός βρίσκεται στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και είναι διασωληνωμένος.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ο Γιατρός», απευθύνθηκε στο κοινό μέσα από τα social media, δημοσιεύοντας αριθμό τραπεζικού λογαριασμού για όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν στην αποκατάσταση του συναδέλφου και φίλου του, τον οποίο το κοινό γνώρισε και αγάπησε μέσα από τον «Σασμό».

«Εδώ και μερικούς μήνες ο φίλος, συνάδελφος και συνεργάτης Στάθης Μαντζώρος δίνει μία δύσκολη μάχη. Βρίσκεται διασωληνωμένος – μετά από ένα βαρύ εγκεφαλικό. Τώρα ήρθε η ώρα όλοι μας να βοηθήσουμε όσο μπορούμε για την αποκατάστασή του. Ο αριθμός λογαριασμού είναι GR18017205500050116562372, Τράπεζα Πειραιώς», σημείωσε στην ανάρτησή του.

«Σπουδαίος φίλος, συνάδελφος και πάνω από όλα πατέρας δύο μικρών παιδιών…», πρόσθεσε ο Παπαζήσης.

Ο Στάθης Μαντζώρος νοσηλεύεται τις τελευταίες εβδομάδες, με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να βγει νικητής από αυτή τη μάχη.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Το παιδί μου παρελαύνει καλύτερα από το δικό σου

ΟΓιώργος Γιαννούλιας ξαναχτυπά, σατιρίζοντας αυτή τη φορά τις Ελληνίδες...

Ισπανία: «Σώθηκα γιατί άλλαξα θέση» – Συγκλονίζει η μαρτυρία 18χρονου Έλληνα από τη σύγκρουση των τρένων

Ανάμεσα στους επιβάτες που επέζησαν από τη φονική σύγκρουση...

Νέο σκάνδαλο προ των πυλών σε εστίαση και καφέ – Ερευνάται επιχειρηματίας και σύζυγος γνωστής τηλεπαρουσιάστριας

Τρεις υποθέσεις που αφορούν επιχειρηματικούς ομίλους και αφορούν μεγάλο...

Κρίσταλ Χέφνερ: Οι σοκαριστικές καταγγελίες για τον Χιου Χέφνερ – «Με βίαζε»

Κόλαφος ήταν η χήρα του Χιου Χέφνερ, Κρίσταλ, για...