Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τις καταγγελίες: «Ζητώ συγγνώμη – Στο Ράδιο Αρβύλα δεν είχαν ιδέα» (βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε την πρώτη του δήλωση, μετά τις καταγγελίες εις βάρος του για τη δημοσιοποίηση revenge porn για την οποία κατηγορείται.

    Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προέβη σε γραπτή δήλωση, μέσω της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», στην οποία αναφέρει τα εξής: «Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν.

    Φλίγκος

    Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου.

    Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Πατρινή εταιρεία ανοίγει 20 καταστήματα στην Ινδία – ΦΩΤΟ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%ae-%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%af%ce%b3%ce%b5%ce%b9-20-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bc%ce%b1/

    Ο Γιάννης Χαρούλης LIVE στην Πάτρα – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

    Στην Πάτρα βρέθηκε ο Γιάννης Χαρούλης το βράδυ της Τετάρτης για...

    Στη «Φλόγα» με κουτί… αγάπης οι μαθητές του 25ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών

    Μία ιδιαίτερα ζεστή επίσκεψη δέχτηκαν προ ημερών μέλη του...

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΩΚΟΣ: Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις με συλλογικό όραμα

    Γράφει ο Ανδρέας Τσώκος, Πολιτευτής Αχαΐας με την Νέα...