Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τρίτη καταγγελία εις βάρος του – «Ήμουν 15 χρονών, το ήξερε»

    Ημερομηνία:

    Τρίτη καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος κατηγορείται και για δημοσίευση προσωπικών ερωτικών στιγμών με πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Μάλιστα, ο ίδιος είναι εκτός των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» από χθες Δευτέρα (13.12.2021), από όταν έγινε γνωστή η πρώτη καταγγελία.

    Μετά και τη δεύτερη καταγγελία από την τραγουδίστρια Chrysa, μια ακόμα κοπέλα κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με ανάρτησή της στο Facebook και ανέφερε τη γνωριμία τους το 2010 όταν η ίδια ήταν ανήλικη και συγκεκριμένα 15 ετών.

    Η κοπέλα έγραψε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος την προσκάλεσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Imagine», όταν είχε εκπομπή, καθώς η ανήλικη – τότε – κοπέλα, ήταν μεγάλη θαυμάστρια τόσο του ίδιου όσο και του σταθμού γενικότερα.

    Η ανάρτηση της κοπέλας που καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο:

     

    Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τρίτη καταγγελία εις βάρος του – «Ήμουν 15 χρονών, το ήξερε»
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ρεύμα: Νέα εκτίναξη στην τιμή και «φλερτ» με τα 200 ευρώ στη χονδρική

    Με νέα εκτίναξη της τιμής του ρεύματος στη χονδρεμπορική αγορά που...

    Ο γρίφος του ανασχηματισμού

    Περισσότερο και από τον χρόνο του ανασχηματισμού, ουκ ολίγοι...

    Σεξ: Πως ωφελείται η υγεία από τον οργασμό

    Βοηθάει το σεξ στην υγεία μας; Ας πάρουμε τα πράγματα από...

    ΑΧΑΪΑ: Θρήνος για τον Κώστα Βελισσαρόπουλο! Καθηγητή Γυμναστικής – ΦΩΤΟ

    Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αιγίου, η εκπαιδευτική...
    Best Shop