Στάθης Σχίζας: «Ήταν παιδικό από μέρους μου, δεν αρμόζει σε μία αντρική συμπεριφορά αυτό που έκανα»

    Ημερομηνία:

    Για την επιθυμία του να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί αλλά και τον λόγο που τον έκανε να απιστήσει στο παρελθόν μίλησε ο Στάθης Σχίζας στην εκπομπή «Happy Day».

    «Είμαι ελεύθερος. Θέλω πάρα πολύ κάποια στιγμή να κάνω ένα δεύτερο παιδάκι, τα παιδιά είναι υγεία. Εννοείται πως θέλω το παιδί μου να έχει ένα αδελφάκι κι ας είναι από διαφορετική μαμά. Το δύσκολο είναι να βρεις τον σύντροφο για να κάνεις ένα παιδί και όχι να κάνεις ένα παιδί απλά για να το κάνεις» εξομολογήθηκε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

    Σε άλλο σημείο ο Στάθης Σχίζας παραδέχτηκε, «Έχω απιστήσει. Το έκανα αφού είχαν απιστήσει πρώτα σε μένα. Παιδικό λίγο αυτό που έκανα, δεν αρμόζει σε μια αντρική συμπεριφορά επειδή σε απάτησαν, να απατήσεις κι εσύ και μετά να χωρίσεις… Παιδικό. Λάθος μου. Δε ζηλεύω εύκολα, αν μου δώσεις πάτημα.. Ξέρεις, καμιά φορά η εξυπνάδα σε κάνει δυστυχισμένο. Αν καταλαβαίνεις πολλά, είσαι δυστυχισμένος. Πολλές φορές έχω πει, “μακάρι να ήμουν λίγο χαζός”».

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέμπη: Στη Βουλή στρέφεται το πολιτικό ενδιαφέρον

    Στη Βουλή στρέφεται το πολιτικό ενδιαφέρον τις επόμενες ημέρες, δύο...

    Σεισμοί στις Κυκλάδες: Επιστρέφουν σταδιακά στην κανονικότητα – Ανοίγουν την Τρίτη τα σχολεία

    Στην κανονικότητα επιστρέφει σταδιακά η Σαντορίνη, μετά την έντονη...

    Ιταλική πορκέτα στον φούρνο: Πώς θα γίνει τραγανή και ζουμερή

    Η πορκέτα είναι μια ραφινέ εκδοχή της γουρουνοπούλας, με την τραγανή πέτσα....

    Τραγωδία: 3 νεκροί και 3 τραυματίες σε καραμπόλα τριών οχημάτων

    3 νεκροί και 3 τραυματίες είναι ο απολογισμός σοβαρού...
    Best Shop