Σταύρος Γεωργίου: Τον έδειραν μέχρι θανάτου – Τι είδε ο ιατροδικαστής

Ημερομηνία:

Τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου, Σταύρου Γεωργίου, παραπέμπουν σε άγριο ξυλοδαρμό. Αυτή φαίνεται πως ήταν η αιτία των θανατηφόρων τραυμάτων.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε τραύματα από μαχαίρι ή πυροβόλο όπλο. Αντίθετα, οι κακώσεις στο κεφάλι οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο δικηγόρος δέχθηκε σφοδρή επίθεση με γροθιές και κλωτσιές, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να χτυπήθηκε επανειλημμένα πάνω σε έπιπλα που βρίσκονταν μέσα στο γραφείο του.

Ο άτυχος ποινικολόγος εντοπίστηκε νεκρός στο γραφείο του, στο κέντρο της Αθήνας, ύστερα από την ανησυχία των 16χρονων δίδυμων κοριτσιών του, οι οποίες δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του για αρκετές ώρες. Όταν έφτασαν στο σημείο και δεν έλαβαν καμία απάντηση, ειδοποιήθηκε ο θυρωρός της πολυκατοικίας, ο οποίος άνοιξε το χώρο, όπου αποκαλύφθηκε η τραγική εικόνα .

Ο Σταύρος Γεωργίου είχε χειριστεί κατά το παρελθόν πολύκροτες υποθέσεις, όπως του μικρού Άλεξ καθώς και την υπόθεση δολοφονίας και τεμαχισμού του πτώματος της μικρής Άννυ.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Λευκάδα: Τροχαίο ατύχημα με μηχανή – Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Λευκάδα, στον δρόμο μετά το...

H απέραντη αγάπη του κόσμου για τον Γιώργο Μαζωνάκη: Σαρώνει στο Spotify μετά τον θάνατό του, 25 τραγούδια του στο Top 50

Εντυπωσιακή παρουσία καταγράφει ο Γιώργος Μαζωνάκης στις μουσικές πλατφόρμες,...

Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 20, την Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2026

ΚΗΔΕΙΑ ΤHΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝH ΜΑΣ ΑΝΝΑ ΧΗΡ. ΑΓ. ΜΠΑΣΚΟΥΤΑ  ΕΤΩΝ 88  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...