Σταύρος Νικόλας Νιάρχος: Aίσιο τέλος – Αφέθηκε ελεύθερος από τις μυστικές υπηρεσίες του Κονγκό

    Ημερομηνία:

    Καλά τα νέα για τον Ελληνοαμερικανό δημοσιογράφο Σταύρο Νικόλα Νιάρχο που κρατούνταν εδώ και έξι ημέρες από τις μυστικές υπηρεσίες του Κονγκό.
    Ο Ελληνοαμερικανός δημοσιογράφος βρέθηκε στο στόχαστρο της υπηρεσίας πληροφοριών επειδή, σύμφωνα με υψηλόβαθμο κυβερνητικό αξιωματούχο, προσέγγισε ένοπλες οργανώσεις που δρουν στα νοτιοανατολικά της χώρας.
    Eίχε συλληφθεί μαζί με έναν Κογκολέζο συνάδελφό του, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται υπό κράτηση.
    «Χαιρετίζουμε την απελευθέρωση, χθες το βράδυ, του δημοσιογράφου Σταύρου Νιάρχου ο οποίος έφυγε από τη ΛΔΚ για τις ΗΠΑ. Αλλά απαιτούμε την απελευθέρωση του δημοσιογράφου Joseph Kazadi και άλλων που κρατούνται χωρίς δικαιώματα επίσκεψης ή συμβουλευτική βοήθεια», γράφει η ACAJ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ελεγχοι για μαύρο χρήμα στα social media

    Ενα post που ξεφεύγει, μια δήλωση με «χοντρά» νούμερα...

    Ο Σκορπιός της Τεχνητής Νοημοσύνης – Η «επέμβαση» στο νησί του Ωνάση και του Ριμπολόβλεφ!

    Ντιζαϊνάτες, φανταστικές εικόνες μοντέρνας αισθητικής ζωντανεύουν στα social media με πρωταγωνιστή...

    Έρευνα: Έτσι επηρεάζει το σεξ τη διάρκεια μιας σχέσης

    Μπορεί να πιστεύεις ότι το σεξ είναι απλώς θέμα επιθυμίας ή...

    Πώς θα κοιμηθείτε κατά τη διάρκεια του καύσωνα – Εννέα «δροσερές» συμβουλές

    O επερχόμενος καύσωνας μπορεί να επηρεάσει την εσωτερική θερμοκρασία του ανθρώπινου...