Στέφανος Κασσελάκης από Ξυλόκαστρο: «Η διαδρομή έχει εμπόδια, πέφτουμε, ξανασηκωνόμαστε»

    Ημερομηνία:

    Το Ξυλόκαστρο επισκέφτηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία στα κατεστραμμένα από την πρόσφατη πυρκαγιά, ενώ συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής που κινδύνεψαν να χάσουν τα σπίτια τους.

    «Βλέπω τη ζημιά και αυτό μετά από λίγες εβδομάδες ξεχνιέται από τους αρμοδίους», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, εκφράζοντας την ανησυχία του για την κατάσταση, καθώς οι ανάγκες των πολιτών ενδέχεται να παραμεληθούν με την πάροδο του χρόνου.

    Φλίγκος

    Ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε με μια μελισσοκόμο της περιοχής, η οποία έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από την πυρκαγιά. Η μελισσοκόμος εξέφρασε τα παράπονά της σχετικά με την απαιτούμενη διαδικασία για την αποζημίωση, καθώς όπως ανέφερε, της ζητήθηκε το ποσό των 280 ευρώ για την υποβολή της αίτησης που αφορά τη ζημιά που υπέστη. «Έχω χάσει την επιχείρησή μου και το πληρώνω κιόλας», τόνισε, υπενθυμίζοντας τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι πληγέντες από τις καταστροφές. Η συζήτηση αυτή αναδεικνύει την ανάγκη για ανακούφιση και στήριξη των πληγέντων, αλλά και την πίεση που ασκεί η γραφειοκρατία σε κρίσιμες στιγμές.

    Στέφανος Κασσελάκης από Ξυλόκαστρο: «Η διαδρομή έχει εμπόδια, πέφτουμε, ξανασηκωνόμαστε»Στέφανος Κασσελάκης από Ξυλόκαστρο: «Η διαδρομή έχει εμπόδια, πέφτουμε, ξανασηκωνόμαστε»

    Στη συνέχεια της επίσκεψης του στο Ξυλόκαστρο, ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με πολίτες, αλλά και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που τον υποδέχτηκαν θερμά λέγοντας του: «είμαστε εδώ γιατί είσαι εσύ εδώ». Ο κ. Κασσελάκης εξέφρασε την επιθυμία του να αλλάξει το κόμμα, ζητώντας τη βοήθεια των πολιτών, και υπογράμμισε ότι σκοπός του είναι να δώσει την εξουσία στα χέρια τους, τονίζοντας: «Εσείς θα αποφασίζετε».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αναστενάζετε συνέχεια; Τι κρύβει αυτή η συνήθεια και τι σημαίνει για την υγεία

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%bd%ce%ac%ce%b6%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b9-%ce%ba%cf%81%cf%8d%ce%b2%ce%b5%ce%b9-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae/

    Ανάλυση Axios: Ο Μασκ έχει τα χρήματα, αλλά ο Τραμπ έχει την εξουσία

    Την παγκόσμια κοινότητα έχει απασχολήσει η πρόσφατη διαμάχη μεταξύ του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με...

    Το Πανεπιστήμιο Πατρών συμμετείχε στη NAFSA Annual Conference & Expo 2025

    Το Πανεπιστήμιο Πατρών, πιστό στις αρχές της εξωστρέφειας και της...

    Κολομβία: Δολοφονική επίθεση σε υποψήφιο πρόεδρο – Τον πυροβόλησαν δύο φορές στο κεφάλι, συνελήφθη 15χρονος

    Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε το Σάββατο ο υποψήφιος για την...