Στέφανος Κασσελάκης για επέτειο Γρηγορόπουλου: «Η 6η Δεκεμβρίου, θα είναι για πάντα η μέρα του Αλέξη»

Ημερομηνία:

Στην επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια πριν από 15 χρόνια αναφέρθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης σημειώνοντας ότι η αυθαιρεσία της βίας του στέρησε το μεγάλωμά του.

PHILOXENIA

Αναρωτιέται επίσης αν το τραύμα από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου μένει τόσο βαθύ, είναι γιατί ποτέ δεν ήρθε η κάθαρση.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«6 Δεκεμβρίου. Θα είναι για πάντα η μέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Που η αυθαιρεσία της βίας του στέρησε το μεγάλωμά του.

Που έμεινε για πάντα 15 ετών. Κι ένα κομμάτι της χώρας μας έμεινε για πάντα εκεί, καθηλωμένο. Να μην μπορεί να ξεπεράσει το συλλογικό τραύμα που γέννησε η δολοφονία. Επουλώνονται οι πληγές; Όχι.

Όμως οι μεγάλες πληγές συχνά βοηθούν στη συνειδητοποίηση μιας κοινωνίας, στην εξέλιξή της, στην πρόοδό της. Αν το τραύμα από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου μένει τόσο βαθύ, είναι γιατί ποτέ δεν ήρθε η κάθαρση».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Η επιστήμη πίσω από τους τέλειους χοχλιούς μπουρμπουριστούς00

Οι χοχλιοί μπουρμπουριστοί έχουν έναν δικό τους ηχητικό και αρωματικό κώδικα,...

Β. Σιαδήμας και Χρυσ. Στύλιος στο ίδιο τραπέζι

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η εκδήλωση της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης...

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Γιάννη Φραντζή

Με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, συναντήθηκε ο «δικός»...