Στέφανος Κασσελάκης για επέτειο Γρηγορόπουλου: «Η 6η Δεκεμβρίου, θα είναι για πάντα η μέρα του Αλέξη»

Ημερομηνία:

Στην επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια πριν από 15 χρόνια αναφέρθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης σημειώνοντας ότι η αυθαιρεσία της βίας του στέρησε το μεγάλωμά του.

Αναρωτιέται επίσης αν το τραύμα από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου μένει τόσο βαθύ, είναι γιατί ποτέ δεν ήρθε η κάθαρση.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«6 Δεκεμβρίου. Θα είναι για πάντα η μέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Που η αυθαιρεσία της βίας του στέρησε το μεγάλωμά του.

Που έμεινε για πάντα 15 ετών. Κι ένα κομμάτι της χώρας μας έμεινε για πάντα εκεί, καθηλωμένο. Να μην μπορεί να ξεπεράσει το συλλογικό τραύμα που γέννησε η δολοφονία. Επουλώνονται οι πληγές; Όχι.

Όμως οι μεγάλες πληγές συχνά βοηθούν στη συνειδητοποίηση μιας κοινωνίας, στην εξέλιξή της, στην πρόοδό της. Αν το τραύμα από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου μένει τόσο βαθύ, είναι γιατί ποτέ δεν ήρθε η κάθαρση».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Χριστίνα Αλεξοπούλου: «Η Ελλάδα πρωτοστατεί στην προστασία των παιδιών από τα social media»

Την ανάγκη περιορισμού των αρνητικών επιπτώσεων των μέσων κοινωνικής...

Pizza Fan: Στον «αέρα» 2.500 εργαζόμενοι μετά το κλείσιμο 110 καταστημάτων

Αβεβαιότητα για το εργασιακό τους μέλλον – Παρέμβαση της...

Νίκος Παππάς στην Πάτρα: «Να παραιτηθεί άμεσα από βουλευτής ο Α. Παναγιωτόπουλος»

Να παραδώσει την κοινοβουλευτική του έδρα κάλεσε τον βουλευτή...