Στέφανος Τσιτσιπάς: Οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές με τη σύντροφό του Θεοδώρα

    Ημερομηνία:

    Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εδώ και λίγες ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές του στο Βερολίνο, μαζί με τη σύντροφό του, Θεοδώρα. Ο διεθνής Έλληνας τενίστας μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, ωστόσο συνήθως οι αναρτήσεις του, περιλαμβάνουν δηλώσεις του πάνω σε διάφορα κοινωνικά και επαγγελματικά θέματα και λιγότερο σε προσωπικές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

    Σε αυτές τις διακοπές όμως ο τενίστας έκανε την εξαίρεση και μοιράστηκε με τους ακολουθους του, μία σειρά φωτογραφιών παρέα με την κοπέλα του, Θεοδώρα Πεταλάς, με την οποία ζουν τον έρωτά τους. Η 26χρονη φαίνεται πως έχει κλέψει την καρδιά του 23χρονου Στέφανου Τσιτσιπά και μάλιστα δείχνει να τον στηρίζει διακριτικά σε κάθε του βήμα.

     

    Tsitsipa8970__1_
    Tsitsipa8970__2_
    Tsitsipa8970

    «Γνωριζόμαστε εδώ και τρία χρόνια μέσω οικογενειακών φίλων. Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πολύ ως κοπέλα, αλλά ήμουν ντροπαλός τότε και δεν εξέφρασα τα συναισθήματά μου. Πριν από δύο χρόνια, όμως, πάλι στη Νέα Υόρκη, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού να πάμε στο Μπρούκλιν για φωτογραφίες και νομίζω ότι της άρεσε. Έβγαλα μερικές φωτογραφίες οι οποίες μέχρι και σήμερα είναι οι αγαπημένες μου», είχε δηλώσει για την σύντροφό του ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 7 βραδινές συνήθειες των ανθρώπων που δεν έχουν αυτοπειθαρχία και κίνητρο

    Οι περισσότεροι θεωρούμε το ξεκίνημα της ημέρας ως το...

    Ντοματόσουπα με κριθαράκι και φακές: Μια συνταγή από την cucina povera

    Την αξία, τη θρεπτικότητα και τις μεσογειακές ρίζες της cucina povera, έφερε ξανά...
    Best Shop